Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Studentske Vijesti > Smotra Sveučilišta u potrazi za vizualnim identitetom
Smotra Sveučilišta u Zagrebu

Smotra Sveučilišta u potrazi za vizualnim identitetom

Svi kreativci sa Sveučilišta u Zagrebu do 4. srpnja 2016. u koštac se mogu uhvatiti s promotivnom kampanjom Smotre Zagrebačkog Sveučilišta koja je u potrazi za svojim novim vizualim identitetom. 

 

Rad se mora sastojati od generalne ideje kampanje, prijedloga vizualnog rješenja plakata Smotre te vizualnog rješenja Facebook i web stranice. Potrebno je osmisliti i moto ili slogan te predstaviti primjer aplikacije na majicu, olovku, privjesak ili nešto slično.

 

Svi koji žele sudjelovati u natječaju moraju imati status studenta Sveučilišta u Zagrebu, a svoje radove mogu poslati e-mailom na adresu: zbrasic@unizg.hr i skramar@unizg.hr. Pobjedniku/pobjednicima Natječaja naknada će biti isplaćena putem studentskog/studentskih ugovora nakon završetka Smotre, odnosno po dostavi svih ugovorenih elemenata natječaja.

 

smotra sveučilišta u zagrebu
Smotra Sveučilišta u Zagrebu održava se već dvadeset i prvu godinu zaredom. Ovogodišnja će se Smotra održati od 17. do 19. studenoga 2016. u prostoru Studentskog centra na adresi Savska 25. Dosadašnje smotre organizirane su prvenstveno za učenike završnih razreda srednjih škola, za studente te ostale zainteresirane, a imale su osnovnu zadaću pravodobnoga obavještavanja svih budućih studenta o programima studija, nastavnim planovima preddiplomskih i diplomskih studija.

 

Ove godine programom Smotre bit će dodatno obuhvaćene i informacije o poslijediplomskim studijima, te je ovogodišnja Smotra namijenjena i već aktualnim studentima preddiplomskih i diplomskih studija, odnosno svima onima koji su zainteresirani i za poslijediplomsku razinu studija na Sveučilištu u Zagrebu. Dio sadržaja će kao i dosadašnjih godina biti usmjeren na informiranje o mogućnostima zapošljavanja i razvoja karijere, međunarodne razmjene, o potrebama na tržištu rada, stipendijama, kao i o studentskom životu općenito.