Radio Student Najavljuje:
Naslovna > RS Mashup > Spuštena bodna granica za domove
dom

Spuštena bodna granica za domove

Spuštena je bodna granica za useljenje studenata u studentske domove Studentskog centra u Zagrebu te sada iznosi 1371 bod

 

Piše: Dario Topić

 

Studenti koji su ostvarili pravo na useljenje po spuštanju bodne granice dužni su useliti u studentske domove zaključno do 29. listopada 2021.

 

Studenti koji su ostvarili pravo na useljenje po spuštanju bodne granice raspored po studentskim domovima mogu vidjeti na svojim osobnim web profilima.

 

Useljenje je moguće isključivo uz predočenje potvrde o obavljenom liječničkom pregledu! Iznimno studenti koji ne obave liječnički pregled kod liječnika školske ili sveučilišne medicine, mogu isti obaviti kod svog liječnika opće prakse u mjestu stanovanja. S tom potvrdom mogu privremeno useliti u studentski dom dok ne obave pregled kod propisanog liječnika školske ili sveučilišne medicine.

 

Stanari koji usele u dom od 16-og dana u mjesecu plaćaju polovicu iznosa mjesečne stanarine. Prilikom useljenja, stanar je dužan podmiriti trošak depozita. Iznos depozita jednak je iznosu mjesečne stanarine kategorije smještaja i sobe na koju je student ostvario pravo.