Radio Student Najavljuje:
Naslovna > RS Mashup > Jutarnji progam > SRIJEDA 10:30 – Koja (Disciplin A Kitschme) gostuje u jutarnjem programu
disciplina

SRIJEDA 10:30 – Koja (Disciplin A Kitschme) gostuje u jutarnjem programu

Povodom posebnog koncerta u Močvari u našem jutarnjem programu će gostovati jedan jedini KojaFilip Riđički se već tjednima priprema na ovaj intervju, a koliko su opsežne pripreme govori u prilog i to da nam je s pripremom pomogao i Darko Kujundžić.

 

U nastavku pročitajte nešto više o samom nastupu kako bi i vi bili informirani i možda uskočili s kojim pitanjem sutra. Slušamo se od 8h u jutarnjem programu, a razgovor ugodni s Kojom je u 10:30h.

 

 

 

Disciplin A Kitschme, najbolja jugoslovenska grupa svih vremena, ponovo se vraća u Zagreb. Nakon brojnih zagrebačkih koncerata, održanih od osnivanja grupe 1982. godine, pa sve do danas, sretni smo da Disciplina u svoju svesku s koncertima napokon upisuje i premijerni, a ujedno i ekskluzivni nastup u klubu Močvara.
Disciplin A Kitschme na ovom koncertu promovira box set “Ove ruke nisu male… 3″. Radi se o posljednjem je u nizu CD reizdanja prve faze grupe, koji na tri CD-a i jednom DVD-u sadrži albume “Uživo! Najlepši Hitovi!”, “Dečija pesma” te eksplozivne, komercijalno najaktraktivnije albume “Зелени Зуб na planeti dosade” i “Nova iznenađenja za nova
pokolenja” koji su bendu osigurali status općeg mjesta popularne kulture. Također, tu su i brojne raritetne video snimke grupe iz perioda 1987. – 1991. uz prateći bogato opremljeni booklet.
Za ovu priliku set lista Disciplin A Kitschme će biti prilagođena sadržaju box seta, s pojačanim brojem starih pjesama, a ono “ekskluzivni” s početka najave još je jedno specijalno iznenađenje koje nam sprema Koja. Na koncertu u Močvari, sadašnjoj postavi Discipline priključit će se i nekadašnji zagrebački članovi i suradnici Discipline te će u zajedničkom jam sessionu dati svoje učešće u pjesmama prve faze grupe uz koje su odrastale generacije. Poimenice, na koncertu gostuju: Jurij Novoselić (Disciplina Kičme, Film, Psihomodo Pop) – sax; Srđan Gulić (Disciplina Kičme, Haustor) – bubnjevi, udaraljke; Igor Pavlica (Haustor, Jinx, Cul De Sac) – truba i Nikola Santro (Haustor) – trombon.

 

Ovo je ujedno i jedinstvena je prilika da na jednom mjestu, nakon 24. godine, čujete i vidite Disciplinu s pridruženom duhačkom sekcijom. Disciplina kao nekad i Disciplina sad, u jednoj večeri.