Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Studentske Vijesti > Stipendije Sveučilišta u Zagrebu
sveučilište u zagrebu

Stipendije Sveučilišta u Zagrebu

Svečana dodjela stipendija održat će se u srijedu 12. travnja 2017. u 9.30 sati, na Muzičkoj akademiji Sveučilišta u Zagrebu.

 

Na temelju odluke Senata, ukupno će biti dodijeljeno 510 stipendija Sveučilišta u Zagrebu studentima preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih te diplomskih studija za ak. god. 2016./2017.

 

Stipendistima Sveučilišta u Zagrebu na svečanosti će se obratiti rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras i prorektorica za studente, studije i upravljanje kvalitetom prof. dr. sc. Ivana Čuković-Bagić.
Svečanosti će nazočiti prorektori Sveučilišta u Zagrebu, dekani i prodekani sastavnica, profesori te drugi gosti.

 

Na temelju uvjeta i kriterija Natječaja za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu za ak. god. 2016./2017., koji je bio otvoren od 15. veljače do 5. ožujka 2017., na prijedlog Povjerenstva za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu i Rektorskoga kolegija u širem sastavu, Senat je na sjednici održanoj 14. ožujka 2017. donio odluku o dodjeli ukupno 510 stipendija Sveučilišta u Zagrebu studentima preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih te diplomskih studija za ak. god. 2016./2017.

 

Popisi dobitnika stipendija Sveučilišta u Zagrebu za ak. god. 2016./2017. za sve kategorije dostupni su na mrežnim stranicama Sveučilišta u Zagrebu www.unizg.hr

www.unizg.hr