Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Radio Student > Svemir u Iskopčanom Petku
svemir

Svemir u Iskopčanom Petku

Svemir: “Mi smo bend, što znači da stvaramo pjesme, imamo probe, održavamo nastupe i, ponekad, snimamo albume.” U petak 17.1. u goste nam dolazi bend iza kojeg stoji kantautorica Zvonka Obajdin. Uključite se na najraniji koncert u gradu preko streama, FM-a ili Facebooka

 

Svemir je zagrebački bend osnovan 2011. godine kojem prethodi kantautorska karijera Zvonke Obajdin je tako stekla prve uspjehe na glazbenoj sceni, međutim iza karijere solo izvođačice stajala je Zvonkina želja za suradnicima i bendom. Tako je na jesen 2011. počela svirati s Robijem Kanizsaiem, i to je bila prva postava koja je nosila ime Svemir.

 

Sadašnji postav čine Zvonka Obajdin – glavni vokal, ritam gitara, Matko Boršić – bubnjevi, San Mikulec – bas gitara, prateći vokal i Daniel Rodik – solo gitara.Danas Svemir iza sebe ima 4 uspješna albuma: Svemir, Tako jako, Male laži, Strah od dubine.

 

Zadnji Svemirov album “Strah od dubine” izdan u ožujku 2019. snimljen je uživo, a osim toga karakterističan je po intimnosti i egzistencijalnom preispitivanju učinjenog ili ne učinjenog prije nego što je snimljen predstavljen je na poseban i specifičan način, u kućnom okruženju. Privatni koncert karakterizirala je akustična live izvedba za uži krug prijatelja u tehničkim uvjetima koje ima bilo koji stan ili kuća. Ova magična atmosfera te očekujemo turneje osim po klubovima i u stanovima.

 

U petak, 17.01. Iskopčani petak donosi vam još jednu kućnu svirku Svemira, u vašem domu i našem petom katu. U 10 sati na Radio Studentu.