Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Radio Student > Važnije polovice u Generalnoj probi
Izvor: &td
Izvor: &td

Važnije polovice u Generalnoj probi

Naše novinarke Matea Antunović i Dora Čiča ugostile su Juditu Franković Brdar i Beatricu Kurbel te razgovarale s njima o Važnijim polovicama, novoj predstavi koja trenutno igra u Teatru &TD.

 

U srijedu 29. siječnja u Generalnoj probi gostovale su Judita Franković Brdar i Beatrica Kurbel. Naše Matea i Dora porazgovarale su s Juditom i Beatricom o Važnijim polovicama, novom predstavom u Teatru &TD u kojoj Judita glumi, a za čije je autorstvo odgovorna Beatrica. Ispričale su nam koliko su sebe utkale u samu predstavu, kako je izgledao proces rada te s kakvom se problematikom susreću žene milenijalke.

 

generalka

 

U nastavku je slijedio prilog o plesnoj predstavi Podivljalo, koju nam je najavila plesačica Sonja Pregrad, prilog o edukativnoj predstavi nastaloj u sklopu projekta Radnopravnost svima!, o kojemu smo razgovarali s koordinatorom projekta Noahom Pintarićem, te smo na kraju porazgovarali s Darkom Stazićem i Helenom Petković o novoj predstavi Smrt i djevojka Putujućeg kazališta PUK.

 

Cijelu emisiju možete poslušati na našem mixcloudu niže, a Generalnu pratite svake srijede u 12:15 na 100,5FM ili live streamu preko našeg weba!