Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Glazba > VOLTA w/ object blue | Masters
blue

VOLTA w/ object blue | Masters

Nakon nekolicine večeri s domaćim gostima u Medikinom Attacku, Pločniku i pokojeg četvrtka u Mastersu, točno godinu dana nakon našeg prvog eventa vam predstavljamo jednu od trenutno najprominentnijih figura suvremene plesne glazbe te naše prvo veliko međunarodno gostovanje – object blue!

 

FB event: https://www.facebook.com/events/822470368100249/

 

Porijeklom iz Pekinga s londonskom adresom, object blue je tijekom prošle godine postala jedna od najtraženijih klupskih izvođača na globalnoj elektronskoj sceni zahvaljujući njenoj eksplozivnoj, ali suptilnoj te izrazito muzikalnoj produkciji koja pretežito leži negdje na raskršću techna i bassa. FACT Magazine ju 2018. navodi kao jednu od najzanimljivijih novih techno/house producenata – to se priznanje nastavlja u siječnju kada ju Mixmag svrstava među top 25 artista za 2019. U samo zadnja 2 mjeseca je imala priliku djeliti pult sa velikanima poput Objekta i Ben UFO-a.

 

Sukladno tome, vrtložne, mračne i emotivne žanrovske skretnice u njenim DJ setovima stavile su je na mapu iznimnih festivala poput Unsounda i Atonala, a slijede joj sve značajnije izvedbe na ovogodišnjem Dekmantelu i Dimensionsu – prije kojih dolazi u Zagreb.

 

Iako za svoju selekciju često govori da je prvenstveno namjenjena plesnom podiju, njenoj raznolikosti i kvaliteti svjedoči i činjenica da je jedna od rezidentica londonskog Rinse FM-a.

 

Uz nekoliko remixeva i kompilacija, dosad je izdala 2 EP-a: “Do you plan to end a siege?” na Tobago Tracks i “REX” na Let’s Go Swimming labelu, a za VOLTU je snimila unikatan miks: https://bit.ly/2XPzufI

https://www.residentadvisor.net/dj/objectblue

object blue VOLTA podcast: https://soundcloud.com/voltazg/volta-p012-object-blue?fbclid=IwAR0R9PGcLwDgaD_wTu5vFGmSrcc7cKSCG_0qEFqBjhNl-_sIjvXzp446ULc
object blue Dekmantel podcast: https://soundcloud.com/dkmntl/dekmantel-podcast-211-object-blue

 

object blue će za nas odvrtiti DJ set, a za lokalnu podršku s nama je i DJ Labud – jedan od najcjenjenijih hrvatskih DJ-a.

 

DJ Labud poluprofesionalni je DJ iz Hrvatske. Karijeru započinje 2001. godine u izvedbenoj skupini “Uomini Plus”. Skupinu preopterećenu skandalima napušta 2005. i posvećuje se samostalnom djelovanju na polju DJ-inga. Od 2010. godine član je zagrebačke organizacije “Ekstrakt”. U slobodno vrijeme bavi se sportskim ribolovom na moru.

 

http://www.residentadvisor.net/dj/djlabud

http://www.ekstrakt.org/

 

Večer otvaraju VOLTA rezidenti, N/OBE i Kornet.

 

https://www.mixcloud.com/NiobeZagreb/stream/

 

Ulaznica: 70kn

 

Kolektiv VOLTA osnovan je od strane tri DJ-a: Oberöna, Korneta i NIOBE. Pokrenut s ciljem organiziranja zagrebačkih klupskih večeri koje označavaju suvremeniji i eksperimentalni zvukovi mlađe underground scene, isti koncept uspjeva predstavljati i impresivnom serijom Soundcloud podcastova.