Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Emisije > A gdje su kitovi?
A Gdje Su Kitovi

A gdje su kitovi?

Utorkom od 11:20

 

Ekološka je emisija simboličkog naziva koja kreće u potragu ne samo za kitovima, već i rješenjima ekoloških problema. Jednom tjedno u eteru vam donosimo informacije koje služe za podizanje svijesti o svijetu oko nas, našem planetu i onome što je dobro za njega.

Namjera nam je senzibilizirati i educirati sve slušatelje Radio Studenta o odgovornijem ponašanju spram okoliša. Jer Zemlja nas neće zauvijek čekati,  pokrenimo se zajedno! Uz nas ćete saznati sve što vas zanima o okolišu koji Vas okružuje, ekološkim problemima i onome što Vi sami možete učiniti za prirodu. Radi toga u najzelenijom emisiju u kvadrantu svakog tjedna slušate aktualne i zanimljive teme o zbivanjima u našoj ekosferi.

 

Emisija je orijentirana na lokalne ekološke probleme u gradu Zagrebu, ali i na opća ekološka zbivanja. U suradnji s udrugama građana, osviještenim slušateljima i studentima prenosit ćemo Vam iz tjedna u tjedan zanimljiva zbivanja iz ekološke sfere prema već ustaljenom receptu.

 

Koncept emisije podijeljen je na ekološke vijesti, ekozanimljivosti, obradu tjedne teme i praktičnu rubriku Uradi sam! Svakog tjedna donosimo vam najnovije vijesti iz područja okoliša,ekologije i znanosti. Ukoliko dođe do ekološke katastrofe ili se proizvede ekološki prihvatljiva tehnologija, Vi ćete prvi saznati!

 

Tematika emisije uvijek je zanimljiva i aktualna, ali i potkrijepljena mišljenom intervjuiranog stručnjaka ili gosta u emisiji. Emisija je orijentirana na ono što mi sami možemo učiniti za ekologiju, pa poslušajte male savjete koji pale u rubrici Uradi sam.

 

A Gdje Su Kitovi by Radio Student 100.5mhz on Mixcloud

 

Uređuju i vode
  • Vanessa Lošić
  • Anamaria Soče
  • Sara Panjkota
  • Lorena Mijatović
  • Matea Grgin