Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Emisije > Čedni Četvrtak
cedni

Čedni Četvrtak

Četvrtkom od 20:30

 

Čedni četvrtak je emisija koja otvoreno govori o seksu i seksualnosti, a pokrenula ju je dugogodišnja urednica i voditeljica Radio Studenta, Sunčana Sinković. Emisija se na edukativan, zabavan i perverzan način bavi vrućim temama seksa i seksualnosti o čemu se inače uglavnom razgovara potiho u krugu malobrojnih najbližih prijatelja.

 

Riječ je o emisiji koja koristi sve novinarske forme i kroz bogatu strukturu stvara dinamičan, zabavan i jedinstven radijski sadržaj. Sunčanina želja bila je približiti temu seksa svima, izvući ju iz najniže ladice na stol i otvoreno razgovarati o ovom vrlo važnom segmentu života svih, a osobito mladih ljudi koji se nažalost često o seksu informiraju usputno.

 

Za seks, baš kao i za dobru emisiju, potrebno je minimalno dvoje, stoga se emisiji pridružio još jedan poznati glas Radio Studenta – Filip Bahun. Ovaj duo seksualno korumpiranih umova, svakog drugog tjedna priprema vruće priloge, dijeli cringeworthy priče, ispituje mišljenja estradnih aktera te često u studio prima i stručne goste.

 

Svi znamo da zabava u paru brzo dosadi, stoga se timu pridružila i Katarina Bižanović koja donosi Vlažne vijesti, rubriku s novostima perverznog predznaka. O tome da zaista ostanete čedni brine se blaženi suradnik ove emisije, Teo Marević a.k.a. Sv. Rdlaš, a tehničku podršku timu pružaju anonimni seksualni suradnici Dr. Olja i Dr. Katy.

 

Emisija tematski propitkuje popularna stajališta i mišljenja, te iz prve ruke donosi iskustva o temama koje mnoge zanimaju, a boje se ili nemaju koga upitati. U prvoj sezoni Čednog četvrtka obrađen je niz tema od masturbacije, ekoseksa, fetiša, preko aseksualnosti, tantričkog seksa, seksualnih igračaka, erotske poezije, kao i primjerice upoznavanje sa klitorisom, o kojemu se gotovo pa ništa ne uči kroz srednjoškolsko obrazovanje. Emisija pokriva širok spektar tema te donosi informacije o najnovijim seksualnim trendovima i događanjima kod nas, u regiji i svijetu.

 

Nije neobično da se intervju pretvori u zahuktalu polemiku, niti da se dijagnosticiraju fetiši ili demiseksualna orijentacija za vrijeme trajanja emisije. Pozivi u eter su dobrodošli, a najbrži slušatelji dobivaju priliku osvojiti i isprobati neke od seksualnih nagrada koje svakog tjedna priprema ekipa Čednog četvrtka. Zbog ovih, ali i mnogih drugih razloga, jasno je zašto je Čedni četvrtak posljednja emisija na programu predzadnjeg dana radnog tjedna.

 

Uštekajte se četvrtkom u 20 sati i 30 minuta na 100,5 MHz i pridružite nam se u napaljenoj večeri na Radio Studentu! Od vas se traži da ostanete sve samo ne čedni.

 

 

 

Urednici
  • Sunčana Sinković
  • Filip Bahun
Kontakt