Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Emisije > Late Nite Zvučni Zid
Late Nite Zvučni Zid
Late Nite Zvučni Zid

Late Nite Zvučni Zid

Četvrtkom od 23h

 

Nije ni čudo da vam ne ide sa suprotnim spolom kad vam je pozadina za barenje Wonderwall. Ništa zato, Radio Student je uzeo stvari u svoje ruke kako bi vas educirao, potaknuo i pomogao u trenutcima očaja i depresije koja se javlja na pomisao repriziranja svih ovogodišnjih neuspješnih izlazaka.

 

Zvučni zid emisija je osmišljena davne 2008. godine čiji je zadatak bio i ostao – puštanje ipromoviranje najaktualnije i najmodernije glazbe za mlade i nezasitne uši. Svoje su zanate mnogi popularni dj-evi zagrebačke night life scene istesali upravo u ovoj emisiji. Tijekom ovih dugih 6 godina, Zvučni zid je izgradio status duhovne vodilje alternativnoj mladeži koja će sa svojom diplomom najvjerojatnije na Tomosu dostavljat ćevape. Ne bi li se previše upuštali u beskorisno razmišljanje o svojoj bijednoj budućnosti Zvučni zid je svakim danom, od ponedjeljka do petka, pružao dnevnu dozu zaborava.

 

Kako su vremena još teža, Radio Student odlučio je poduplati dozu zabave! Takozvani Late Night Zvučni Zid održavati će se u noćnom terminu, svakog četvrtka u 23:59, taman kako bi vam pred večernji izlazak digao ego na tzv. razinu Kanye West, a moral spustio na samo dno sa kojeg je započinjao Drake.

 

Pripremite se za život svakog utorka od 23h uz Late Night Zvučni Zid!

 

Late Night Zvučni Zid by Radio Student 100.5mhz on Mixcloud

Uređuju i vode
  • Leo Berišić