Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Emisije > Next You
next you

Next You

Svake druge subote od 12h

 

Next You je regionalna mreža radijskih postaja i proizvođača radijskog programa, oformljena s ciljem razvoja i povezivanja, razmjene iskustva i radijskog sadržaja te informiranja o kulturnim scenama regije. Poseban naglasak je na promicanje manje vidljive „niske“ ili alternativne kulture. Next You je regionalna mreža radijskih postaja i proizvođača radijskog programa, oformljena s ciljem razvoja i povezivanja, razmjene iskustva i radijskog sadržaja te informiranja o kulturnim scenama regije. Poseban naglasak je na promicanje manje vidljive „niske“ ili alternativne kulture.

 

Realizacijom mozaične zajedničke emisije s ciljem predstavljanja najzanimljivijih društveno-kulturnih i umjetničkih događanja lokalnih scena na području regije, namjera je pružiti priliku da svaka pojedinačna scena izađe iz lokanih u regionalne okvire. Tako će slušatelji kroz jednosatnu emisiju u dvotjednoj rotaciji moći čuti priloge i intervjue s najzanimljivijim kulturnim akterima, umjetnicima, organizatorima, glazbenicima, odnosno jednom riječju pokretačima kulturnog i urbanog života.

 

U rad Mreže uključeno je 6 partnera: Radio Študent (Ljubljana), Radio Roža (Rijeka), Kulturanova (Novi Sad), Abrašradio (Mostar), Kanal 103 (Skopje) i Radio Student (Zagreb).

 

Aktivnosti mreže pratite putem službene Facebook stranice – Next you.