Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Emisije > Sve u 16
Sve u 16

Sve u 16

Svaki dan (sve) u 16:00h

 

Emisija Sve u 16 je centralna informativna emisija koja se emitira od ponedjeljka do petka u 16:00 sati. Svaki su dan drugi urednici/ce zaduženi za koordiniranje novinara/ki tijekom cijelog dana kako bi se obrađivale najaktualnije informacije koje će se na kraju dana obraditi u emisiji. Urednici Sve u 16 tako odrađuju funkciju dnevnih urednika informativne redakcije.

Emisija se sastoji od teme dana u kojoj svaki od dežurnih novinara/ki dobije zadatak obraditi temu koju urednik/ca odabere kao najaktualniju tog dana. Novinari/ke unaprijed u dogovoru s urednicima saznaju za temu, informiraju se o njoj kroz razne portale, press konferencije i ostale izvore informacija, te odlaze na terene i snimaju intervjue kako bi temu što bolje obradili. Glavni cilj uvođenja ove rubrike je poticanje studenata/ca da nauče sami dolaziti do informacija brzo i efikasno, te ih tako pripremiti za rad na ostalim radijskim postajama.

 

Uvedena je i rubrika flash vijesti, u kojima se ukratko spominju ostale aktualne vijesti tog dana.

 

Od starog koncepta emisije, ostale su sportske vijesti i kulturne vijesti koje pripremaju novinari iz tih redakcija, te ih urednici Sve u 16 krate i takve uvrštavaju u emisiju.

 

Sve u 16 by Radio Student 100.5mhz on Mixcloud

Kontakt
  • desk@radiostudent.hr