Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Emisije > Radio Vibrator
radio vibrator

Radio Vibrator

Radio Vibrator je podcast emisija na temu seksualnosti, a sastoji od ankete sa ulice, mišljenja stručnjaka iz tog tematskog područja, interviewa sa osobama sa glazbene scene, odlomka iz preporučene literature.

 

Neki od stručnih gostiju su Maja Mamula predavačica na kolegiju Psihologija spolnosti na Hrvatskim studijima, dr. Jasenka Grujić Koračin, specijalist za ženske bolesti i porodništvo, Aleksandar Stulhofer, profesor seksologije na filozofskom fakultetu, Milan Košuta, psihijatar, Davor Stančić, učitelj tantre …od estradnih osoba gostuju Remi iz grupe Elemental, Astrid pjevačica grupe Mildreds, grupa Rivers, Hladno Pivo, Davor Gobac, Mario Kovač, The Bastardz, Žuži Jelinek, Zlikavac Piro, Saša iz TBFa…

 

Neke od tema koje se obrađuju su; poznanstvo preko chat-a ili SMS-a, sexy shoping, najbolje mjesto za seks, ljubav prema sebi, monogamnost ili poligamnost, homoseksualnost, okretanje na ulici, predrasude, prvo iskustvo, mašta i realnost, upucavanje…koje su kao takve nedovoljno obrađene u javnosti..

 

Nastojimo kroz edukaciju i razonodu doprinijeti razumijevanju među spolovima, rušenju predrasuda prema drugačije orijentiranim sklonostima, prestanku šutnje o tkz. „zabranjenim stvarima“ te tako doprinijeti općem raspoloženju i kvaliteti društva u kojem živimo.

 

Emisije su nastale u vremenu previranja oko seksualnog odgoja u školama 2009 godine, a aktualna je I danas jer previranja još traju. Emisija u produkciji udruga ViBRa doprinos je slobodi mišljenja i govora, te uključivanju stručnih osoba bez predrasuda u tu važnu temu.

 

 

Spikeri
  • Mario Huljev
  • Marta Cerovečki
Uredništvo
  • Zrinka Kolarić
  • Konrad Lovrenčić
  • Valent Samardžija
  • Darko Kadović