Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Emisije > Zdravo
Zdravo

Zdravo

„Brini o svojem tijelu jer je ono jedino mjesto u kojem moraš živjeti“

 

Emisija „Zdravo“ je izvrsna prilika da saznate više o temama koje se tiču svakog čovjeka, a za koje mnogi rijetko kad odvoje trenutak da razmisle i primijene ih na sebe.

Svake srijede pričamo o nekonvencionalnim pristupima u prevenciji određenih bolesti uključujući i alternativne načine liječenja. Slušatelje želimo potaknuti na ozbiljna promišljanja o svakodnevnim životnim navikama – razgovaramo o važnosti redovitih fizičkih aktivnosti, upoznajemo se s prirodnim načinima ublažavanja raznih tegoba, informiramo o štetnosti kozmetičkih proizvoda i aditiva u svakodnevnoj prehrani…

 

Ljudi često zanemaruju brigu o zdravlju i uvlače se u zatvoreni krug loših navika. Razloga je mnogo – obveze, učenje, zabava i općenito brz tempo koji nameče današnje doba. Kakav utjecaj na naš organizam ima pogrešan izbor hrane, manjak kretanja i život pun stresa – o tome, i mnogim srodnim temama, pričamo u emisiji Zdravo.

 

U 30 minuta, svaki tjedan odabiremo jednu glavnu temu, informiramo vas o aktualnim vijestima i nadolazećim događajima vezanim uz zdrav način života te na kraju emisije otkrivamo korisne primjene različitih namirnica koje su lako dostupne i višestruko iskoristive jer vjerujemo da skroman budžet većine studenta nikako ne mora biti prepreka za održavanje našeg tijela i duha zdravim.

 

Emisija je na potpori Grada Zagreba i ureda za zdravstvo.

Zdravo by Radio Student 100.5mhz on Mixcloud

Uređuju
  • Leona Barić
  • Tara Gudović
  • Davor Bezuh