Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Uvjeti korištenja

radiostudent_logo

Korištenjem RadioStudent.hr-a i svih kreiranih stranica, sadržaja i servisa koji pripadaju RadioStudent.hr domeni, smatra se, da kao korisnici razumijete i prihvaćate važeće Uvjete Korištenja.

Sadržaj RadioStudent.hr se ne smije koristiti u nezakonite svrhe i/ili njihovo promoviranje. Podrazumijeva se da pristajete koristiti RadioStudent.hr jedino u zakonite svrhe, i na način koji ne ugrožava prava, ne ograničava ili na bilo koji način ometa bilo čije korištenje RadioStudent.hr domene.

RadioStudent.hr proizvodi vlastiti sadržaj. Osim vlastitog sadržaja, prenosimo sadržaje partnera i oglašivača, sadržaje koje doprinose korisnici te ostale sadržaje. Sadržaje objavljujemo u dobroj namjeri. Sve sadržaje RadioStudent.hr koristite na vlastitu odgovornost.

RadioStudent.hr se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana uz korištenje domene i pripadajućih vanjskih servisa.

Pristup RadioStudent.hr i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznačeno drugačije.

RadioStudent.hr zadržava pravo ukidanja i/ili promjene izgleda, sadržaja i Uvjeta Korištenja kao i svih servisa i/ili podstranica koje su trenutno sastavni dio domene bez obaveze prethodne najave. RadioStudent.hr nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu navedenim promjenama.

Prihvaćanjem ovih Uvjeta Korištenja, posjetitelj i/ili korisnik se slaže da će pružene usluge uključivati reklame, obavijesti, poruke administratora i slične poruke.

Autorska prava

RadioStudent.hr polaže autorska prava na sve proizvedene tekstualne, vizualne i/ili audio/video materijale, baze podataka i programske kodove. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela RadioStudent.hr domene smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je sudskoj tužbi.

Ukoliko smatrate da smo povrijedili Vaša autorska prava, o tome ste nas dužni obavjestiti na e-mail: abuse@radiostudent.hr u najkraćem mogućem roku.

Linkovi na vanjske stranice

RadioStudent.hr sadržava linkove na stranice izvan radiostudent.hr domene koji nisu u našem vlasništvu niti pod našom kontrolom. Te sadržaje objavljujemo  u dobroj namjeri, ali nismo odgovorni za sadržaj tih stranica.

Sadržaj proizveden od strane posjetitelja/korisnika

RadioStudent.hr nije vlasnik sadržaja koji objavljuju i/ili razmjenjuju posjetitelji na stranicama RadioStudent.hr. Zadržavamo pravo koristiti neke od tih sadržaja po vlastitom nahođenju, za vlastite potrebe.

Svi samoinicijativno poslani materijali, fotografije, audio/video materijali, tekstovi i drugi sličan materijal, odnosno drugi autorski radovi mogu, jednom ili više puta, bez vremenskog ograničenja, ali i ne moraju, biti objavljeni na RadioStudent.hr. Pošiljatelji navedenih materijala prihvaćaju da za poslane materijale ne traže naknadu i da im neće biti isplaćen nikakav honorar. Sve osobe koje samoinicijativno pošalju navedeni materijal, jamče pod punom kaznenom i materijalnom odgovornošću da isti predstavlja isključivo njihovo vlasništvo te da na isti polažu autorska prava.

RadioStudent.hr poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava, te na toj osnovi isto traži i od svih onih s kojima stupi u bilo kakav odnos putem dostavljenih materijala koji su zaštićeni pozitivno-pravnom regulativom kojom je regulirana zaštita autorskih prava i intelektualnog vlasništva.

Korisnikov prostor

Registriranjem na RadioStudent.hr korisnik je obavezan proći postupak registracije i unijeti istinite podatke.

RadioStudent.hr nije ni na koji način odgovoran za sadržaje koje objavljuju posjetitelji.

Korisnik je dužan čuvati podatke o korisničkom računu, te je u potpunosti odgovoran za svu štetu nastalu neautoriziranim korištenjem svog korisničkog računa.

Završetkom registracije korisnik prihvaća odgovornost za sve aktivnosti. Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi.

RadioStudent.hr je dužan po utvrđivanju opravdanosti eventualne prijave u razumnom roku ukloniti sadržaje korisnika koji nisu u skladu s važećim zakonima.

Registrirani korisnici dužni su se ponašati u skladu sa specifičnim pravilima propisanim ovdje.

RadioStudent.hr zadržava pravo da pojedinom korisniku zabrani korištenje sajta, ukoliko se ustanovi da je korisnik kršio pravila.

Korisnik je dužan odmah prijaviti neovlašteno korištenje njegovog računa.

RadioStudent.hr ne može se držati odgovornim za neovlašteno korištenje računa, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.

Poruke RadioStudent.hr

RadioStudent.hr može registriranim korisnicima povremeno poslati obavijesti.

Zaštita privatnosti

RadioStudent.hr u potpunosti štiti privatnost korisnika. Svi prikupljeni podaci koriste se isključivo u svrhu za koju su prikupljeni i ni pod kojim uvjetima neće biti dostupni trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana važećim zakonom Republike Hrvatske?

RadioStudent.hr može sukladno važećim zakonima Republike Hrvatske prikupljati podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja domene, ili podatke unesene u postupku registracije.