Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Emisije > Širenje Područja Borbe
Širenje Područja Borbe

Širenje Područja Borbe

Četvrtak od 15:10h

 

Širenje područja borbe ne deblja, ne uzrokuje dijabetis, giht ni vodu u koljenu. Ali to nije sve! Slušajući ŠPB svakoga petka od 11 i 15 na 100.5 možeš saznati nešto o svojim pravima, upoznati nove ljude čineći nešto dobro (jer ćeš početi volontirati nakon što te hipnotiziraju valovi naše emisije) i saznati sve novosti iz civilne sfere.

 

Širenje područja borbe je emisija o ljudskim pravima, civilnom društvu, volonterizmu i aktivizmu. Donosimo drugačiji pogled na svijet, predstavljamo teme, događaje i osobe koje su nedovoljno zastupnjene u mainstream medijima, a pri tom poslušamo i neki glazbeni broj. Cilj emisije je ukazati na alternativna rješenja i upoznati slušatelje i slušateljice sa nedovoljno razvijenim civilnim društvom.

 

Emisija započinje vijestima, nakon kojih slijedi uvod u temu te razgovor s gostom/goščom. Dašak svježine u diskusiju unosi anketa koja donosi razmišljanja naših sugrađana i sugrađanki na određenu temu. Rubrika Elogij predstavlja osobu, organizaciju ili događaj koji su bitno utjecali na civilno društvo i tiču se naše teme, dok te rubrika AKTIVIRAJ SE! poziva da se uključiš u rad raznih civilnih organizacija te da volontiraš.

 

Širenje područja borbe by Radio Student 100.5mhz on Mixcloud

Uređuje
  • Svjetlana Knežević
Redakcija
  • Maruška Mileta
  • Josipa Knez
  • Sara Jerman
  • Nina Šarčević