Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Marketing
radiostudent_logo

tel: (01) 464 2029
email: marketing@radiostudent.hr

Specifičan pristup uređivanju emisija i izboru glazbe, učinio je Radio Student prepoznatljivim u eteru brojnih komercijalnih radijskih postaja – ovaj radio, možemo slobodno to reći, stvara trendove, umjesto da se priklanja “mainstreamu”.

Sukladno Zakonu o elektroničkim medijima, članak 48-6: “Nakladnik neprofitne televizije i/ili radija neprofitnog radijskog ili teleizijskog programa može objavljivati promidžbene poruke do 3 minute u jednom satu.”

Zašto se oglašavati na Radio Studentu?

Radio Student ima segmentiranu slušalačku publiku – studente i urbane mlade ljude, što u promidžbenom smislu ima izuzetnu vrijednost. Prema rezultatima istraživanja slušanosti agencije IPSOS puls iz svibnja 2014. Radio Student s 5,8% slušanosti spada među 10 najslušanijih radio postaja u Gradu Zagrebu, što je pokazatelj da postoji publika za ovakav angažirani medij koji istovremeno educira, informira i zabavlja. 

Društveno smo angažirani

Radio Student je aktivan i društveno angažiran radio – pokrovitelj je brojnih akcija, kontinuirano promiče aktivnosti i vrijednosti civilnog društva, kulturna događanja te druge teme koje zanimaju upravo studente i mlade ljude. Organizator je glazbenih večeri u popularnim okupljalištima i promotor kvalitetne glazbe.

Pokrivenost signalom

Premještanjem antene u prosincu 2009. godine, povećana je čujnost signala Radio Studenta na cijeli Grad Zagreb što je značajno povećalo i broj slušatelja.

Radio Student nudi ekskluzivan oglasni prostor, s obzirom na malu minutažu namijenjenu reklamama unutar redovnog programa. Ova ekskluzivnost ogleda se samim time i u manjem broju oglašivača, što će dodatno istaknuti vašu oglasnu poruku, odnosno povećati fokus slušatelja na nju. U tom smislu, mi jamčimo nešto što niti jedna druga radio postaja na području Grada Zagreba ne može ponuditi – reklama se ne gubi u moru drugih.

Oglašavanje na web stranici

Osim oglašavanja u samom radijskom programu, nudimo mogućnost oglašavanja i na atraktivnim pozicijama na web stranici Radio Studenta (www.radiostudent.hr).

 

Postanite naš partner – oglašivač i upoznajte se s brojnim mogućnostima oglašavanja, paketima oglasa, dodatnim aktivnostima te mogućnostima plaćanja.