Zvučni Zid

Pažnja, open in a new window. PDFIspisE-mail

Jedina emisija o recentnoj glazbi koju ne možete čuti na  ostalim radio stanicama. Svakog dana od 13 do 14 sati.

 

Ponedjeljak, 13-14h

 

Mnogi teško podnose ponedjeljak jer to za njih znači povratak tjednih i dnevnih  obaveza te grub prekid hedonizma kojeg pažljivo timare tokom vikenda.

Eh, tu ulijeće Zvučni Zid ponedjeljkom s Lucijom Mandekić.
U tih sat vremena ona će se intenzivno naprezati pokukušavajući zadržati taj osjećaj ili još bolje proizvesti to stanje koje ispunjava tijelo tokom petka i subote. Za vrijeme njenog ordiniranja zvučnim zidom preporuča se kolektivno predavanje ritmu preko radijskih valova što će poboljšati lučenje dopamina, što znači sreće.
Ne postoje o Luciji recenzije, ona nije deklarirani DJ. Jedino što se o njoj zna možete i vi saznati u jedan sat njenog bivanja u eteru Radio Studenta. A to je da zaista voli glazbu. A ako je istina ono što kažu, da je ljubav i sreća jedina bitna, u ovom slučaju je i mjerljiva te njeno djelovanje traje točno sat vremena pod vodstvom Lucije.
Dakle, ne preostaje ništa drugo doli prikopčati se na 100.5. i kušati obilje zvukova s naglaskom na elektronsku glazbu prema njenoj selekciji.

 

 


Utorak, 13-14h

Pilotsku kabinu Radio Studenta utorkom preuzima Hrvoje Magić. Putovanje na koje vas vodi je puno turbulencija, stoga Vežite se (prijevod: pojačajte svoje radio prijamnike, PC-je i ine uređaje). Na putu razbijanja Zvučnog Zida prolazimo glazbene destinacije, od recentne glazbe pa do nešto starijih uradaka, sa glavnim osloncem na razne elektronske pravce, hip hop i trip hop. Glazbeno indoktriniramo upravo po onome po čemu je Radio Student najpoznatiji - Radio koji nije za svakog!!!

60 minuta, od 13-14h, predstavlja upoznavanje s onime što ćete moći čuti u redovitom glazbenom programu Radio Studenta. Hrvoje Magić je na tom putovanju glavni pilot (glazbeni urednik), kopilot( tehničar) i stjuardesa (naprosto toliko pristojan da vam ulijeva sigurnost u putovanju).

Osim 60 minuta probrane glazbe, nastojimo izvršiti i malo upoznavanje s onime što je novo u svijetu glazbene industrije, i na događaje koje ne biste trebali propustiti ( veliki pozdrav svim sponzorima :) ). Tu i tamo padne i neka karta za pokoji party kao padobranac u emisiji. Ako želite ponoviti to glazbeno putovanje, slobodno se javite na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript da vam pošaljemo playlistu i link za downloade; a isti služi i za bilo kakva druga pitanja. 
Stoga rezervirajte vaša mjesta na tom putovanju svakog utorka od 13-14h i twitajte nam kaj vi slušate na zvucnizid.twittter.com.

Uređuje i vodi Hrvoje Magić ( Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript )


Srijeda, 13-14h

Srijedom Vam donosimo svježe zvukove elektronske glazbe u režiji Hrvoja Magića, Monike Marušić te Mateja Radnića.  Monika je jedan od izvornih DJ-a Zvučnog zida kada se ta emisija zvala "Svakim dan osim srijede". Sada se vraća kao etablirana novinarka jača nego ikad! Iz svojeg king-size kreveta birat će glazbu koja se njoj sviđa i koja je je kul. ( Ovdje se misli na neku elektroniku, struje i kablove, ovo ono...valjda). Hrvoje "The Magic" Magić tu je kako bi ubacio par svojih favorita te pridonio sveukupnom doživljaju emisije dok je Matej Radnić povremeni posjetitelj te impersonator glazbenog urednika.

Uređuje i hoda po vodi: Monika Marušić (  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript )


You’re just in another box, in another box. You’re just in another box, in another box. You’re just in another box, in another box. You’re just in another... The tragedy is that there is no outside the box.  Makes sense? It doesn't have to. Now listen, you may learn something...

Uređuje i vodi: Matej Radnić aka NoDef ( Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript )


Petak, 13-14h

Ludite zbog nemogućnosti uklanjanja zaraznih melodija poput J.Lo iz vaših mladih,intelektualnih mozgova?Rješenje za vas je jedno tjedna terapija u trajanju od 60 min.

Terapija zvana Zvučni Zid djeluje u par koraka.Prvo vas uspavamo modernim i kvalitetnim post-rockom,bacamo vas u delirij najaktualnijim indie-rockom te za kraj,tjeramo vaše demone hardcore-om, žestokim stoner rockom i sludge-om.
Sve dok slijedite upute vaših ''liječnika'' Lina i Mislava zagarantirano je iscjeljenje duše te veći uspjeh na ispitima i među ženskama.Zato se uključite na 100.5 megaherca petkom u 13 sati i osjetite djelovanje Zvučnog Zida  već pri prvom slušanju.

Moguće nuspojave su pojačani rast dlaka zbog količine testosterona.Primamo prijedloge,pohvale i kritike na slijedećim adresama.
Emisija: Zvučni Zid – petkom od 12:00 do 13:00

vode i uređuju Mislav i Lino:

Mail: Lino- Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ; Mislav- Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Baner
Baner
Baner