Muskulfiber

Pažnja, open in a new window. PDFIspisE-mail

Ponedjeljkom i petkom od 15:10 do 15:55 sati

Emisija Muskulfiber već je godinama glavno okupljalište novinara sportske redakcije, a time i prava poslastica za sve ljubitelje sporta. Namijenjen i muškom i ženskom dijelu slušateljstva, Muskulfiber se emitira dva puta tjedno - ponedjeljkom i petkom u 15 sati i 10 minuta. Iako informacija iz svijeta sporta uvijek ima na pretek, pokušavamo sve najbitnije sažeti u emisiju u trajanju od 45 minuta. Osim tri sportska bloka očekuje vas i nekoliko odličnih glazbenih brojeva.

Zadaci u našoj redakciji ravnopravno su dodijeljeni i ženama i muškarcima, a ono na što smo posebno ponosni jest činjenica da su novinarke naše redakcije toliko upoznate sa sportovima da bi im mnogi muškarci zavidjeli na stečenom znanju. Međutim, ono bez čega sportska emisija ne bi imala smisla su, naravno, naši dragi kolege koji već godinama marljivo rade i jednako su vrijedan dio Muskulfibera.

Što se tiče sadržaja, očekuje vas mnoštvo zanimljivosti i novosti iz svijeta rukometa, košarke, skijanja, tenisa, vaterpola, ali naravno i nogometa kojemu je tradicionalno posvećen najveći dio emisije. Naši vrhunski ljubitelji sporta, među ostalim, prate 1.HNL, Hrvatski kup, englesko, njemačko, španjolsko i talijansko nogometno prvenstvo, neizostavne Ligu prvaka i Kup UEFA, EBEL ligu i hokejaše, skijaška natjecanja, NLB ligu, utrke Formule 1 i naravno uspjehe naših paraolimpijaca. Petkom su obično na rasporedu najave aktualnog kola ili događaja, a ponedjeljkom izvještaji s važnijih utakmica. U emisiji imate priliku čuti i izjave igrača po završetku nekih utakmica i novinarskih konferencija koje se održavaju u Zagrebu. Sve to, uz dobru zabavu voditelja, garantira 45 minuta smijeha i dobre informiranosti.

Uz disciplinu u redakciji i želju svih nas da vam putem radijske frekvencije dočaramo ljepotu sporta i uljepšamo ponekad tmurno poslijepodne, težak novinarski posao predstavlja nam veliki užitak.

Svi smo u ranim dvadesetima i svoj novinarski zanat tek smo počeli peći, stoga je i na vama da nam šaljete svoje želje i prijedloge. Svake sezone nastojimo biti što bolji pa su vaše pohvale i kritike više nego dobro došle.

Emisiju samo za vas pripremaju: Biljana Starović, Marija Marušić, Maja Panižić, Nikolina Rendić, Ivan Mlinarić, Ivan Dominik, Sebastian Sobota

Urednik emisije: Sebastian Sobota

++

Mail na koji nam se možete javiti s prijedlozima, pohvalama, kritikama ili možda željom za sudjelovanjem u emisiji je: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Stay tuned!

 

Baner
Baner
Baner