Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Sport

Sport

Orlando ide u novi rebuild

Dvokorak FB

Orlando Magic bio je glavna zvijezda posljednjeg dana mogućnosti razmjene igrača u NBA ligi. Neki su mijenjali veterane, neki grijače klupa, a neki raspustili i gotovo polovicu ekipe...

Pročitaj »

Povijesni preokret Dinama

Izvor: HINA

Iako je postojala opravdana briga da će pravomoćna presuda Mamićima biti veliki kamen spoticanja zagrebačkoj momčadi, Dinamo je ipak prošao u četvrtfinale Europske lige, pobjedom od 3-0 protiv londonskog Tottenhama.

Pročitaj »

Red Bull bilježi najbolju predsezonu

EwSS7oIWYAUKpE0

Samo tri dana testiranja imale su F1 momčadi uoči otvaranja sezone u Bahreinu, a tračak nade za konkurentnu borbu za naslov dala su nam odlična testiranja za Red Bull i neočekivano problematična za Mercedes.

Pročitaj »

Ne tako ludo finale u Lenzerheideu (Ž)

Izvor: Hina

FIS je otkazao i muški i ženski spust na završnici sezone u Lenzerheideu. Male spustaške globuse tako su uzeli Švicarac Beat Feuz i Talijanka Sofia Goggia. A što to znači za borbu u ukupnom poretku kod skijašica možete pročitati u nastavku teksta.

Pročitaj »

Ludo finale u Lenzerheideu (M)

Izvor: Hina

Prije godinu dana sezona alpskog skijanja naprasno je prekinuta. Pandemija koronavirusa nije štedjela ni planinsku karavanu pa smo imali antiklimaktičnu završnicu. Velikim kristalnim globusima po prvi put u karijerama osladili su se Talijanka Federica Brignone i Norvežanin Aleksander Aamodt Kilde. 

Pročitaj »

Ne baš All i ne baš Star

izvor: CNN

Proteklog vikenda održan je 71. NBA All Star vikend u Atlanti. Najbolje košarkaše lige prvotno je trebao ugostiti Indianapolis, no zbog situacije u kojoj se nalazimo vodstvo lige odlučilo je ovogodišnji All Star program održati u State Farm Areni u Atlanti.

Pročitaj »

Hvala gospon Cico

cico3

Godina je 1982.  Azra izdaje trostruki live album Ravno do dna iz Kulušića. Vjerojatno najbolji album s ovih prostora. Iste te godine svi koji su lovili RTV Zagreb upoznali su Drageca, Peru, Mazala, Cobru, Štefeka i Bucu, tj. obitelj Vragec koji su bili stanovnici Naselka poznatiji kao Smogovci.

Pročitaj »