Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Glazba > Bad Daughter u Jedinstvu
Foto: LameOh
Foto: LameOh

Bad Daughter u Jedinstvu

Vjerujem da nismo bili jedini koji smo se pitali zašto Dunja i ekipa uzimaju tako velik prostor za debitantski koncert, međutim intuicija organizacije se pokazala točnom. Već iza 21h prostor ispred Močvare bio je prepun ljudi koji su željno isčekivali start.

 

A kakav je to start bio. Sa petnaestak minuta zakašnjenja, ispred dva dijagonalna crna platna pojavljuje se Bad Daughter (Dunja Ercegović), a zvučnici ispuštaju ultraniske frekvencije te uvode u najavni single ‘Favorite Game’, prošlogodišnjeg nagrađivanog albuma ‘Let Me Panic’. U ključnom trenutku platna padaju te otkrivaju s jedne strane producenta ploče Lea Klaića na gitari, a na drugoj, jednog od ponajboljih bubnjara na sceni Nikolu Babića. Publika u ekstazi. Svakom idućom pjesmom (a bilo ih je 9), light se razvijao i tonalne tenzije su rasle, show je bio savršeno zaokružen. Sredinu koncerta obilježila je i nova pjesma ‘Bite Your Tongue’ koju je ekipa još jednom odsvirala na bisu.

 

Zaključno, na ovom se koncertu nije štedjelo, a to se vidjelo i čulo. Počevši od scenografije i light showa, preko razglasa i odabira prostora pa sve do pripremljenosti trija koji je pomno isplanirao svaku sekundu nastupa. Publika je to prihvatila i nije ostala razočarana. Ponekima je ovakav koncert vrhunac, a za Bad Daughter je ovo tek početak. Cijelu galeriju iz produženog oka Lejma pogledajte u nastavku.