Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Glazba

Glazba

Šumski crowdfundigom do ‘Kolobara’

sumski 6

Nakon uspješne kampanje za prethodni album 'Ostrvo Ledenog Kita', Šumski su se odlučili za isti provjereni recept. Izdanje albuma 'Kolobari' publika može podržati kupovinom albuma unaprijed ili raznog bendovskog mercha.

Pročitaj »

+-∞ festival u Jedinstvu

WhatsApp Image 2022-05-23 at 1.43.08 PM

Label pop i alternativne muzike Više manje zauvijek organizirao je festival proteklog vikenda povodom svog petog rođendana. Prostor Pogona Jedinstvo tako je postao poprištem koncerata šest izvođača i bendova iste etikete koji dijele slični zadimljeni pop zvuk 80-ih. Svi, osim zadnjeg benda, koji je razbio tu iluziju, i vratio nas u sadašnjost, možda čak i poslao u budućnost, u kojoj je Lika odabrana zemlja.

Pročitaj »

ZEZ slavi peti rođendan

N

ZEZ Festival slavi 5. rođendan uz šarolike koncerte, Izložbu zvuka, razgovore i radionice.

Pročitaj »

Bad Daughter u Jedinstvu

Foto: LameOh

Vjerujem da nismo bili jedini koji smo se pitali zašto Dunja i ekipa uzimaju tako velik prostor za debitantski koncert, međutim intuicija organizacije se pokazala točnom. Već iza 21h prostor ispred Močvare bio je prepun ljudi koji su željno isčekivali start.

Pročitaj »

Indirekt uzvraća udarac

indirekt cover

Nakon neizvjesnog pandemijskog razdoblja, Indirekt će konačno ove godine održati svoje deseto izdanje koje nam donosi i drugačiji pristup.

Pročitaj »

Opraštamo se od Marka Lanegana

lanegan

Mnoge je iznenadila njegova smrt u 57. godini života. Ipak, oni koji su čitali njegovu posljednju knjigu znaju da je imao teških problema sa preboljenjem koronavirusa. Opraštamo se od neuništivog pjevača i autora, rado viđenog zagrebačkog gosta, Marka Lanegana.

Pročitaj »

Yves Tumor na 8. MENT-u

Yves Tumor by Paul Kooiker

Uz dosadašnje objavljivanje video showcase-ova hvaljenih prošlogodišnjih izvođača iz regije, MENT je najavio prvog ovogodišnjeg izvođača - Yves Tumor.

Pročitaj »