Naslovna > Glazba

Glazba

Juda Records u KSETU

kset juda

U petak 17.02., po prvi put ikad KSET predstavlja mladu nezavisnu izdavačku kuću Juda records iz Sinja i njene bendove – Mnogi Drugi, The Yellow Buzz, etoBillie Joan...

Pročitaj »

Akustični Phaneron u Glazbenom loncu

phaneron

Ove subote, 21. siječnja u Kavezu zakuhavamo novi Glazbeni lonac- u goste nam dolazi Phaneron, zagrebački alt-rock bend koji iza sebe ima EP, nekoliko singlova, mnoštvo nastupa po svim eminentnim zagrebačkim klubovima, kao i nastup na INmusic festivalu prošle godine.

Pročitaj »

Free koncert SexA u Kinu SC

sexA

Koncert prvog šahtofonskog benda kojeg čine članovi nekadašnje alternativne noise rock grupe SexA - Ivan Bilosnić Bic, Ratko Danilović i Nino Prišuta, šahtofonisti Damir Bartol Indoš i Tanja Vrvilo, saksofonist Damir Prica Kafka i multimedijski umjetnik Ivan Marušić Klif održat će se u petak, 20. siječnja u Kinu SC. Početak je u 21 sat, a ulaz je besplatan.

Pročitaj »

Deewee slatka tajna Soulwaxa

deewee

PR invazija povodom objave novog singla, kako nam kažu prvog u 11 godina, i razotkrivanja nove live postave Soulwaxa dala je za povod da provjerimo što je to ostalo nekako ispod medijskih copy past objava, odnosno da se pozabavimo tajnovitim projektom braće Davida i Stephena Dewaeleea koji sramežljivo čuvaju za sebe. Projekt koji vam nudi glazbu od koje ne ostajete ravnodušni, a DJ-ima predstavlja savršeno oružje za plesne podije.

Pročitaj »

Radio Student – Best of 2016.

RS BEST2016

Stiglo je to doba godine kad cijeli svijet radi popise najboljeg iz godine na izmaku i sprema se na nove doze stresa u nadolazećoj. Tako je i glazbena sekcija Radio Studenta pobacala najbolje albume 2016. godine po uredništvima pojedinih emisija.   Osim što možete pročitati tko je odabrao što, isto ćete moći i poslušati na Staru godinu 31.12.2016. sa startom od podneva samo na 100.5FM ili preko streama (naslovna stranica s lijeve strane).  

Pročitaj »

Balkan HC/Punk Girls Calendar 2017.

kalendar

Vrijeme je pripreme za Novu godinu pa su tako dinamični duo D&V (Danijela i Vase) odlučili napraviti omaž balkanskim HC/punk djevojkama, koje su članice bendova ili se bave dizajnom i fotografijom u ovoj subkuluturi.

Pročitaj »

Fušarenje: Tv On The Radio

TVOTR

U serijalu Fušarenje donosimo pregled glazbenih projekta i aktivnosti u kojima sudjeluju članovi mimo njihovih matičnih bendova, s namjerom da se upoznamo gdje sve možemo susresti kreativni impuls ljudi koji stoje iza bendova koje slušamo.

Pročitaj »