Naslovna > Glazba

Glazba

Ultimate psych/noize/rock show

the cosmic dead

U četvrtak 11. svibnja u zagrebački Vintage Industrial stižu genijalni škotski psihodelični rokeri THE COSMIC DEAD, a nastupit će i, nakon točno dvije godine, zagrebački psych-space noizeri FJODOR koje prati glas Pink Floyda na steroidima.

Pročitaj »

Donaufestival počinje 28. travnja

donau

Donaufestival 2017 počinje već u nadolazeći petak, 28. travnja i ove  je godine posebno zarazan! 

Pročitaj »

5. Izlog suvremenog zvuka

izlog suvremenog zvuka

Zanima vas kako zvuči vožnja skejtom pretvorena u muzičku kompoziciju? Što je modularni sintetizator, kako radi Multimedijalni solarni sat i kako zvuče punkeri iz benda The EX kada im se pridruže gajde? Odgovore na ta i mnoga druga pitanja dobit ćete na 5. Izlogu suvremenog zvuka koji će se održati u Studentskom centru od 3. - 6. svibnja. Ulaz na sve programe festivala je besplatan.

Pročitaj »

Indirekt Warm Up Zagreb

indirekt

U četvrtak (27.travnja) Indirektovci se vraćaju u klub Klub. nakon tri godine užariti atmosferu s čak tri slovenska i hrvatska benda na Indirekt Warm Up ~ Blow Off The Steam partiju.

Pročitaj »

2. BeerYard festival

beeryard

Jednodnevni festival koji spaja tri nezavisne scene; craft pivovare, street food i glazbu, BeerYard festival, u svojem drugom izdanju održat će se 2.9.2017. u velikom dvorištu Močvare, na istoj lokaciji na kojoj je prošle godine započela ova lijepa #DoživiHmelj priča.

Pročitaj »

Brain Holidays promocija albuma

brain holidays

Koncertno predstavljanje „System Errora“ Brain Holidaysa stiže u Vintage Industrial Bar u četvrtak, 4. svibnja.  

Pročitaj »

Popis izdanja RSD-a 2017.

rsd2017

Donosimo popis stranih izdanja koja službeno izlaze za 10. Record Store Day 22.04.2017.

Pročitaj »