Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Glazba

Glazba

Uskoro stiže Zagreb Calling

zagreb calling

Zagreb Calling ime je kompilacijske ploče koja je okupila 10 alternativnih bendova zagrebačke glazbene scene. Popis bendova je odličan, a malo je reći da se veselimo čuti što ploča donosi.

Pročitaj »

Novi album britanaca Sleaford Mods

sleaford-mods-britanska-electropunk-skupina-predstavlja-izvrstan-novi-album-i039spare-ribsi039 (1)

Iako ih već neko vrijeme kritičari 'miluju', čini se da s aktualnim albumom 'Spare ribs' dvojac konačno probija plafon dosadašnjeg uspjeha.

Pročitaj »

Mašinko ne staje uz Pericu

8dTmIoXA

Novi single 'Perice' s aktualnog albuma 'Danas ću, sutra ću' pankera Mašinko, prisjeća nas na najbolje trenutke koncerata uživo arhivskim snimkama njihovog rasprodanog giga u Vintage Industrial Baru.

Pročitaj »

Gazorpazorp predstavio drugi EP

gazorp

Mladi beogradski punkeri Gazorpazorp predstavili su svoj drugi EP 'Od vazduha i sunca' za slovenskog izdavača Moonlee Records. 

Pročitaj »

Šiza predstavlja prvi single

Šiza foto

Šiza je post punk dvojac, a za pojmove naše scene svojevrsna supergrupa sačinjena od basista Brune Antolića (Suho grlo nos, Letarg) i bubnjara Marka Kuhara (Overflow, OSA, Rens Argoa).

Pročitaj »

RS preporučuje: Steve Lacy

steve lacy

Mladi kalifornijski autor Steve Lacy još jedno je ime na listi preporuka kvalitetne i relevantne glazbe naše urednice Iskopčanog petka - Klare Berdais. 

Pročitaj »

Zadnji dan srpnja uz novi Fontaines D.C.

Fontaines

Svega nešto više od godinu dana prošlo je od njihovog hvaljenog prvijenca 'Dogrel' kojim su poharali Sjevernu Ameriku i Europu.

Pročitaj »