Radio Student Najavljuje:
Naslovna > RS Mashup > FEMALE SPEED FRIENDING
242827046_123382766714220_2177331708107006112_n

FEMALE SPEED FRIENDING

Speed dating  je izraz sa kojim ste sigurno upoznati ili ste možda i bili na speed dejtu, ali što ako biste osim mogućeg partnera/partnerice na isti način pronašli prijateljicu?

 

Piše: Noemi Rumora

 

27. studenog  u caffe bar Meandru će se održati Female speed friending, no umjesto partnera čavrljati ćete sa mogućim najboljim prijateljicama!  Kako biste sudjelovali potrebno se samo prijaviti, a zatim ćete biti podijeljeni u skupine.

 

Na dogovorenom mjestu svakih ćete pet minuta moći  upoznati drugu potencijalnu prijateljicu. Na samom kraju upoznavanja dati ćete komentar na upoznane osobe, a prema pozitivnim komentarima biti ćete naknadno spojeni sa djevojkom koju ste upoznali.

 

Prvi ovakav dejt organiziran je 2020. godine, a uslijedio je još jedan u rujnu ove godine. Pronaći ljude za razgovor i odlaske na kavu bio je izazov i prije pandemije, a danas je još teže. Iva Hodak, jedna je od organizatorica eventa čija je ideja bila približiti ljude u pandemijsko vrijeme, a sudeći po pozitivnim komentarima na društvenim mrežama to joj je pošlo za rukom.

 

Ako već imate dovoljno prijateljica, nema veze, jer na ovaj ćete se način sigurno dobro zabaviti, a možda i upoznati novu prijateljicu za obilaske grada i dijeljenje fritula na Adventu!

 

Za više informacija o eventu posjetite Facebook stranicu Female Speed friending.