Radio Student Najavljuje:
Naslovna > RS Mashup > Ludwine kronike

Ludwine kronike

Interview: S. Austin (TITD)

today is the day2

Steve Austin, frontman američkih noizera Today Is the Day šturo je popričao s Ludwom iz Ludwinih kronika. Uživajte u ovom opskurnom intervjuu smiješnih pitanja i očekivano kratkih, ali duhovitih odgovora po kojima je jasno da Steve ovakve mangupe riješava kao komet dinosaure.

Pročitaj »

Ludwine Kronike #44 11032015

ludwine kronike

Heavy techno metal sex epizoda smrti i života. Podjeljeno je oko 150 karata za Queens Of The Stone H te je odražen interview sa bjelovarskim bendom Zayn.

Pročitaj »

Ludwine Kronike gig #2

LU2_Zippo_veliki

19.03. 2015. - Zippo, Simeon Soul Charger & Brain Production dolaze u zagrebački Vintage Industrial Bar i to u sklopu Ludwinih Kronika koje i dalje slave 18. rođendan Radio Studenta.   Ludwine Kronike dovode legandarni talijanski stoner bend ZIPPO te SIMEON SOUL CHARGER - Amerikance s adresom u Njemačkoj, kojima će domaću podršku dati BRAIN PRODUCTION - mladi, perspektivni i žestoki rokeri s Krka. Još jedan koncert u sklopu proslave 18 godina Radio Studenta.

Pročitaj »

Ludwine Kronike #41 17022015

ludwine kronike

Emisija smrti uma posvećena prvom koncertu u organizaciji Ludwinih Kronika. Gostovali su Tonči i Branimir iz Umora.

Pročitaj »

Ludwine Kronike #40 10022015

ludwine kronike

Jubilarna 40. emisija posvećena je nu metal glazbom 90-ih i ranih 2000-tih. Neki se srame i varaju sami sebe da nisu slušali nu metal, ali svi smo mi u jednom trenutku slušali taj adidas metal pravac, neki manje, neki više. Fakit men!

Pročitaj »

Ludwine Kronike #39 03022015

ludwine kronike

Vrijeme je poput gavrana koji kljuca kesten pretvarajući se u prašinu.

Pročitaj »

Ludwine Kronike #38 20012015

LK10

Još jedne Kronike ostavile su zamjetan trag na vašim umovima. Pokušali ste se othrvati navali smrotnosti, ali bezuspješno. Zato, evo vam podkasta sistema!

Pročitaj »