Radio Student Najavljuje:
Naslovna > RS Mashup > Strah od slobode (S.O.S)

Strah od slobode (S.O.S)

ČETVRTAK 16:20 – S.O.S. erotska pomagala

erotska pomagala

Nakon niza tema iz naše svakodnevice pritisnute nasrtajima čudovišta prošlosti, emisija 'Strah od slobode', za slušatelje Radio Studenta priprema oralnu obradu jedna opuštenije, ali ne i nevažne teme.

Pročitaj »

ČETVRTAK 22.1. – 16:20h – gostuje Nikola Horvat, zamjenik glavnog urednika portala Križ života

Strah od slobode (S.O.S)

Ovaj četvrtak u 16:20 sati, na valovima Radio Studenta, SoS ponovo u eteru. Uključi se i ti, bez straha okreni na 100,5 MHz.

Pročitaj »

ČETVRTAK – 16:20h SoS o seksu!

straho od slobode

Potaknuti seksualnom kontrarevolucijom i urušavanjem seksualnih sloboda u Hrvata, emisija 'Strah od slobode', za slušatelje Radio Studenta priprema oralnu obradu te sveprisutne ljudske aktivnosti. Govoriti ćemo, naravno, o seksu.

Pročitaj »

Pitanja ateistu

Ateizam2

Nakon više od tri godine namjeravam projekt "Moj ireligiozni rječnik" privesti kraju. Još nekoliko planiranih video priloga, a onda povremeno pokoji prilog u određenoj prilici. Projekt „Moj ireligiozni rječnik“ bio je namijenjen prije svega ireligioznoj publici s namjerom da im pomognem osvijestiti zamke klerikalizma, te konzistentno i koherentno promišljati vlastito ireligiozno stajalište.

Pročitaj »

Klimatske novice

globalno zagrijavanje

Zagrijavanje površine zemlje je usporilo nakon 2000. godine, ali zagrijavanje područja oko Arktika i dalje brzo napreduje. Prije par dana u časopisu Nature Geoscience objavljena je nova studija o utjecaju na klimu uzrokovanim otapanja ledenih površina oko Arktika u Barentsovom i Karskom moru.

Pročitaj »

Raskinimo vatikanske ugovore!

Prosvjed protiv vatikanskih ugovora

Glas Razuma - Pokret za sekularnu Hrvatsku pozvao je građane na prosvjed "Raskinimo vatikanske ugovore" koji će se održati dana 20. rujna 2014. u 14:00 na Cvjetnom trgu u Zagrebu!

Pročitaj »