Naslovna > RS Mashup > Ušesluh

Ušesluh

Eurosluh – Ušesong 2016 SPECIAL

eurosluh

Dana 10. svibnja Ušesluh u specijalnoj epizodi u potpunosti posvećenoj izboru za Pjesmu Eurovizije!   I treću godinu za redom vaši domaćini i radioamaterski entuzijasti na polju Eurosonga, Lovro i David, pripremaju već viđeno spektakularno specijalno izdanje Ušesluha. U gostima će tradicionalno biti renomirani stručni komentator Dario Dević, čovjek koji ne zna sve, ali zna bolje od nas i, svakako, vas.

Pročitaj »

100. epizoda Ušesluha

Ušesluh

14.srpnja 2015.godine od 18:15h u zraku leti 100.epizoda UŠESLUHA! Emisija o kojoj pričaju mladi i stari, emisija koja je promjenila i odgojila generacije! Tim povodom vode vas na SuperUho festival!

Pročitaj »

Eurosong specijal u Ušesluhu

EUROSLUH20152

Prošle godine na Eurosongu nije bilo Hrvatske, ove godine nema ni prijenosa uz Duška, Mirka ili Aleksandra, ali nema ni mjesta očajavanju! Prestanite čupati kosu, gristi nokte i mrziti svoj, bez jednog od najstarijih natjecanja, isprazni život jer na vas misli Radio Student i Ušesluh! Ako se ste prepali da nećete dobiti ovogodišnju dozu transvestita, skandinavskih vikinga ili diva s najstarijeg kontinenta, fear no more.

Pročitaj »

Ušesluh poklanja ploče!

Usesluh

Iako je svaki Ušesluh unikatan ovotjedni je raritet na viši stupanj.

Pročitaj »