Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Radio Student > Tris Trikolaža
trostruki

Tris Trikolaža

Tri sata slušanja, tri epizode, troje gostiju. Trikolaž je napravio puni ciklus, što znači da je došlo vrijeme za povući crtu, poslušati i analizirati.

 

Ivan Ramljak

 

 

Ovaj novinar, DJ i režiser, vratio nas je u doba časopisa i radija, a u tom nekom periodu otvorio se i jedan značajan klub.  Kao novinara čitali ste ga u Nomadu i Kliku, slušali ste ga na samim počecima Radio Studenta, a možebitno ste bili na nekoj slušaoni ili filmskoj večeri u Močvari dok je još bila u Runjaninovoj. O svemu tome, filmu i glazbi poslušajte u nastavku.

 

Ivan Antunović

 

 

Sljedeći Ivan po redu bio je dizajner i glazbenik Iv/An. S njime smo razgovarali o glazbenom izdavaštvu, posebice Domino recordsu i estetskoj vrijednosti dizajna omota albuma. Uz to razgovarali smo o organskoj elektronskoj glazbi, njegovom nastupu s matricama na minidiskovima i još mnogo toga.

 

Laura Tandarić

 

 

Lauru smo pozvali podjednako radi njenog glazbenog rada, ali i aktivne programske koordinacije u Klubu Močvara. Na kraju priprema nije bila dovoljna jer nam je ova diplomirana japanologinja otkrila puno o svojim putovanjima po Europi, pristupu glazbi i organizaciji koncerata te još mnogo toga neočekivanog.