Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Radio Student

Radio Student

Nova emisija: Ponedjeljak u 3PM

Ponedjeljak u 3pm

Ponedjeljak u 3PM je edukativno – informativno – glazbeno – sportska – zabavna šoubiz emisija za djecu, mladež, nezaposlene i umirovljenike.

Pročitaj »

Čedni Četvrtak: Seks i estetika

cedddni

Ovog tjedna u najizazovnijoj emisiji hrvatskog etera, Sunčana i Filip spajaju seks i estetiku, odnosno razgovaraju o tome što sve ljudi smatraju privlačnim ili pak odbojnim u modi, modnim dodacima, te fizičkom izgledu boljih polovica općenito. 

Pročitaj »

Iskopčani petak: Jack De Shaw

jackdeshaw

Ovaj petak u Iskopčanom ne propustite: Jack De Shaw, još jedan samozatajni zagrebački autor koji dolazi predstaviti svoj prvi album Soulful Blues.

Pročitaj »

Nova emisija: Zeleni Zagreb

zeleni zg

Zanima vas gdje na Medvednici pohraniti fićeka iz 72-e? U koji potok izliti staro ulje? Iza koje zgrade ostaviti stari kauč? Na ova pitanja u ovoj emisiji NEĆETE dobiti odgovore. Zeleni Zagreb ekološka je emisija Radio Studenta o Zagrebu i okolici.

Pročitaj »

Iskopčani petak: Martin Ladika

Untitled_Artwork

I ovaj petak novo izdanje emisije Iskopčani petak. Kao što sve ptice na grani znaju, petkom imamo najraniji koncert u gradu (i šire), a iskopčani je zato što je akustičan. Ovaj petak na meniju nam je Martin Ladika, mladi karlovački kantautor.

Pročitaj »

Nova emisija: Eastern Blocc

eastern

Eastern Blocc je glazbena emisija Radio Studenta u kojoj slušateljstvo zaranjamo u dubine industrijskog, hladnog postpunk/dark wave/synthpop zvuka kao i njihovih elektronskih izvedenica (revivala). Premijerno izdanje poslušajte u ponedjeljak 16. studenog!

Pročitaj »

Vrijeme je stalo: GTA San Andreas

vjs

Vrijeme je stalo, emisija je o glazbenoj povijesti, ali za ovo izdanje ekipa se odlučila za drugačiji pristup. Prisjetili  su se jedne od najpoznatijih igri svih vremena - GTA San Andreas.

Pročitaj »