Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Radio Student

Radio Student

Next you – radijska mreža

next you

Next you je jedna sasvim nova regionalna suradnja koja za cilj ima promicanje lokalnih kulturnih scena na regionalnoj razini. Očekuju vas zanimljivi prilozi s najznačajnijim akterima scena, a prvu epizodu poslušajte ove subote, 2. listopada od 12h.

Pročitaj »

Neka se glasovi Rom(kinj)a čuju!

large_main_SLika_LOga

U sklopu kampanje #ProBudiJednakost, u eteru radija koji nije za svakoga moći ćete poslušati tri audio dokumentarca o mladim Romkinjama i Romima, njihovim životima, djelima, snovima i vizijama na sadašnjost i budućnost. Prva je epizoda imena Prilično Svoje na rasporedu već ovog petka od 12h.

Pročitaj »

Hodalica: Mentalno zdravlje mladih

138261981_3769492989760225_4106194738400143655_n

Hodalica, emisija za mlade sa i bez invaliditeta, otvorila je sezonu jednom od najaktualnijih tema u području zdravlja - mentalno zdravlje. Kakvo je trenutno stanje u društvu te kako se bolje nositi sa dnevnim izazovima jedna su od mnogih pitanja na koja je odgovorila gošća emisije - Maja Delač.

Pročitaj »

Bad connection

radio-student-4 cover

Ispričavamo se zbog zbog slabije kvalitete signala u zadnjih tjedan dana koju ste vjerojatno primijetili i sami. Razlog tome je kvar na našem antenskom sustavu koji upravo rješavamo. Slušati nas uvijek možete preko streama na webu ili putem aplikacije TuneIn Radio.

Pročitaj »

Rad po mjeri sezone

RPMC_naslovna_25.8

U osmoj epizodi emisije Rad Po Mjeri Čovjeka, ekipa iz Saveza samostalnih sindikata Hrvatske pozabavila se temom sezonskog rada i radničkih prava. Ključne informacije kao i iskustva sezonskih radnica poslušajte u nastavku.

Pročitaj »

Izvorišta: best of 21′ (so far)

Izvorista-620x330

Emir, voditelj i urednik emisije Izvorišta zaključio je prvo polugodište najboljim izdanjima world musica izdanim do vrućeg srpnja. Iza nas je jedna od uzbudljivijih polovina godine na world music sceni, zato opustite se i upalite si dvosatni specijal regionalnog world music pregleda.

Pročitaj »

Generalna Proba i Do Slušanja

punct

Svojevrsni diptih Generalne Probe, u kojem je voditeljica Matea Antunović predstavila radove polaznika radionice dokumentarne radiodrame "Do Slušanja" namijenjene osobama oštećenog vida pod vodstvom Nine Bajsić i Nikoline Rafaj. Poslušajte radiodrame u nastavku.

Pročitaj »