Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Radio Student

Radio Student

Studomat o Filozofskom

147762950_5575967719083877_5646651329948514431_o

Ekipa naše tjedne studentske emisije Studomat iz prve ruke doznaje što se točno događa na Filozofskom. U tome im je pomogla novinarka Telegrama Dora Kršul te kandidati za dekana prof. Jovanović i prof. Renata Geld. Poslušajte snimku emisije.

Pročitaj »

SOS uz Duju Kovačevića

sos2

Strah od Slobode slušate četvrtkom od 17:15, a svojom novom rubrikom 'Sveučilišna močvara' raspravljaju o gorućim problemima i nepravilnostima zagrebačkog Sveučilišta. Ovaj tjedan gostovao je Duje Kovačević, novinar portala Srednja.hr, a razgovarali su, između ostalog, o problemima na FFZG-u.

Pročitaj »

Jeboton Show: MF Doom specijal

_116319318_gettyimages-450113673

Sve nas je iznenadila neočekivana objava smrti američkog repera i producenta MF Dooma. Njegova je ostavština velika te je zato Karlo, voditelj Jeboton Showa odlučio napraviti jednu posvetu eterom u čemu su mu pomogli Andrija Tomić i Kandžija.

Pročitaj »

RS preporučuje: Glazba otprilike…

mixeta2

I zadnje na redu u ovom triptihu ne-top lista glazba. Jedna od najvažnijih značajki našeg radija svakako jest činjenica da glazbu svakodnevno biramo ručno, a valja naglasiti i da glazba koju vrtimo nije prošla psihološke studije raspoloženja i odobravanja radijskih 'klijenata'.

Pročitaj »

RS preporučuje: Filmovi i slično

rskaverweb

Godina označena karantenom, nekima je omogućilo zamijeniti izlaske s raznim umjetničkim sadržajima, zato smo odlučili izdvojiti naše karantenske favorite. Na redu su filmovi. Iako ni jedan naslov nije iz kobne 2020-e, sve su to filmovi vrijedni svake sekunde vaše pažnje.

Pročitaj »

RS preporučuje: Knjige i to…

Radio Student

Mi, na Radio Studentu, nismo vični rangiranju umjetnosti. Davanje prednosti nečijem radu nad tuđim smatramo kontraproduktivnim te pomalo promašenim. Zato smo se ove godine odlučili napraviti liste djela koja su nam označila ovu groznu godinu.

Pročitaj »

Iskopčani Petak: Mar

Foto: Klara Berdais

Jednog ružnog petka u goste nam je stigla Mar i uljepšala tmurno jutro. Iza Marine Elezović jedan je uspješan album uz koproducenta Adama Semijalca te puno intimnih koncerata. Kako je Mar zvučala u našem studiju, poslušajte ovdje!

Pročitaj »