Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Radio Student

Radio Student

Radio seli na novu lokaciju

ra

Zbrkani su nam osjećaji. Sljedeći tjedan Radio Student prestaje sa emitiranjem programa sa legendarnog 5.kata Lepušićeve, jer kreće obnova zgrade FPZG, stradale u potresu, a mi privremeno selimo ulicu dalje.

Pročitaj »

RadioActivism – Unpolluted on Air

FB-cover

RadioActivism je međunarodni europski projekt koji se bavi ekološkom problematikom i angažmanom mladih u očuvanje okoliša. U sklopu projekta proizvode se i radijske emisije naziva Unpolluted on Air u kojima sudjeluju mladi aktivisti i novinari.

Pročitaj »

Politološki podkast: Berto Šalaj

Podkast Grafika full 3

Poslušajte posljednje izdanje Politiloškog podkasta u kojem vas očekuje razgovor s prof.dr.sc. Bertom Šalajem. Pripremite se za odličnu analizu i raspravu o političkom populizmu i njihovim najjačim predstavnicima.

Pročitaj »

Završen paneuropski ciklus IndieRE

indiere (1)

IndieRE europski je projekt koji je za cilj imao promovirati lokalne glazbene scene putem radijskih emisija. Independent Radio Exchange puni je naziv, a kroz njega smo mogli čuti najzanimljivije mlade izvođače iz Njemačke, Slovenije, Italije, Austrije, Francuske i Hrvatske. 

Pročitaj »

Mutant Disco Radio Show

mdrs

U utorak od 22:30 poslušajte prvo izdanje glazbene emisije Mutant Disco Radio Showa na Radio Studentu. Radi se već o uhodanoj emisiji koja od 2009. proširuje svoj krug postaja koje ju emitiraju, a sve sa ciljem promocije aktualne i relevantne elektronske glazbe.

Pročitaj »

Tris Trikolaža

trostruki

Tri sata slušanja, tri epizode, troje gostiju. Trikolaž je napravio puni ciklus, što znači da je došlo vrijeme za povući crtu, poslušati i analizirati.

Pročitaj »

Nova emisija: Politološki Podcast

Grafika RadStud

Poslušajte prvo izdanje nove emisije politoloških razgovora. Ove nedjelje od 19h očekuje vas premijerno izdanje u kojoj gostuje politolog Marko Grdešić.

Pročitaj »