Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Vijesti

Vijesti

Sustav za sustavno zlostavljanje novinara

stopcenzuri-hndsnh-1024x577

“Hrvatsko pravosuđe posegnulo je za do sada neviđenom cenzurom ‘unaprijed'”, smatra Hrvatsko novinarsko društvo i Sindikat novinara Hrvatske.

Pročitaj »

Koji grad najviše pomaže učenicima

Hina

Prema brojkama, Zagreb izdvaja najveću svotu za financijsku pomoć svojim osnovnoškolcima, međutim kada se pogleda prosječan izdvojen iznos za svakog učenika, na prvom je mjesto Grubišno polje.

Pročitaj »

Pucnjava na Sveučilištu u Permu

Hina

Jedan je student ubio osam ljudi u pucnjavi na Sveučilištu u Permu, gradu na Uralu na istoku Rusije prije nego je ranjen i priveden, priopćilo je u ponedjeljak rusko istražno povjerenstvo.

Pročitaj »

Kakvo je mentalno zdravlje nacije?

Hina

Grozno - zaključak je nedavno održanog online panela koji je okupio razne stručnjake iz područja psihologije i psihijatrije. Porast seksualnog zlostavljanja djece za 67%, broj ovisnika o alkoholu skočio je na četvrt milijuna, mnoge obitelji su u opasnosti...

Pročitaj »

Kolesnikova osuđena na 11 godina

Hina

Bjeloruska oporbena političarka i aktivistica Marija Kolesnikova osuđena je na 11 godina zatvora, prenosi Hina. Kolesnikova je osuđena za ekstremizam i protuzakonit pokušaj preuzimanja vlasti.

Pročitaj »

Tužni prizori iz Gaćine jame

Izvor: OsmicaKA

Tužni prizori fotografirani su u Gaćinoj jami u zaleđu Biokova nedaleko od Zagvozda. Fotografije samo svjedoče o tužnoj istini skrivenoj ispod površine lijepe prirode koja krasi Hrvatsku, a najviše o stanju naših špilja i jama.

Pročitaj »

Korigirat će se zakon o obnovama

Plenković boravio u Sisačko-moslavačkoj županiji

Premijer Andrej Plenković rekao je u ponedjeljak da će se ubrzati obnova na potresima pogođenim područjima te je najavio da će se zbog toga, ako će biti potrebno, korigirati Zakon o obnovi, a kao najveći problem u procesu obnove istaknuo je imovinsko-pravne odnose.

Pročitaj »