Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Slider Homepage

Slider Homepage

Jeboton Show: MF Doom specijal

_116319318_gettyimages-450113673

Sve nas je iznenadila neočekivana objava smrti američkog repera i producenta MF Dooma. Njegova je ostavština velika te je zato Karlo, voditelj Jeboton Showa odlučio napraviti jednu posvetu eterom u čemu su mu pomogli Andrija Tomić i Kandžija.

Pročitaj »

Radio Študentu prijeti gubitak financiranja

2021-01-08-šou-radiu-študent-privatizirajte-se-sami-ali-vas-bomo-privatizirali-mi-121266

Ljubljanskom Radio Študentu prijeti gubitak financiranja od strane vrhovnog tijela Sveučilišta u Ljubljani ŠOU - Študentska organizacija univerze v Ljubljani. Pozivamo sve da potpišu peticiju i podrže prvi studentski radio u Europi.

Pročitaj »

RS preporučuje: Glazba otprilike…

mixeta2

I zadnje na redu u ovom triptihu ne-top lista glazba. Jedna od najvažnijih značajki našeg radija svakako jest činjenica da glazbu svakodnevno biramo ručno, a valja naglasiti i da glazba koju vrtimo nije prošla psihološke studije raspoloženja i odobravanja radijskih 'klijenata'.

Pročitaj »

RS preporučuje: Filmovi i slično

rskaverweb

Godina označena karantenom, nekima je omogućilo zamijeniti izlaske s raznim umjetničkim sadržajima, zato smo odlučili izdvojiti naše karantenske favorite. Na redu su filmovi. Iako ni jedan naslov nije iz kobne 2020-e, sve su to filmovi vrijedni svake sekunde vaše pažnje.

Pročitaj »

RS preporučuje: Knjige i to…

Radio Student

Mi, na Radio Studentu, nismo vični rangiranju umjetnosti. Davanje prednosti nečijem radu nad tuđim smatramo kontraproduktivnim te pomalo promašenim. Zato smo se ove godine odlučili napraviti liste djela koja su nam označila ovu groznu godinu.

Pročitaj »

Zbogom radioteleskopu Arecibo

Slika Zbogom radioteleskopu Arecibo

Poznati radioteleskop Arecibo se danas, 1. prosinca urušio. Podsjetimo se kako je izgrađen i zašto je bio tako značajan instrument u svijetu astronomije.  

Pročitaj »

Iskopčani Petak: Mar

Foto: Klara Berdais

Jednog ružnog petka u goste nam je stigla Mar i uljepšala tmurno jutro. Iza Marine Elezović jedan je uspješan album uz koproducenta Adama Semijalca te puno intimnih koncerata. Kako je Mar zvučala u našem studiju, poslušajte ovdje!

Pročitaj »