Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Slider Homepage

Slider Homepage

STANK! travels YUGOSLAVIA

121575877_142904074217928_1560428981709751002_o

Yugoslavia - šest republika, četiri dekade, jedan diktator i izdavačka kuća koja je vladala svima: Jugoton (Zagreb, Croatia). Putujemo u prošlost u dobro nam znanu zemlju, ali pričamo o manje znanom glazbenom nasljeđu.

Pročitaj »

Knjiški Moljac: Eskapizam

knjiski molac

Novu akademsku godinu “Knjiški Moljac” otvara emisijom posvećenom eskapizmu, Dekameronu i suvremenim oblicima eskapističke književnosti.

Pročitaj »

Ganz nove Perforacije

ganz1

Ganz nove Perforacije, festival izvedbenih umjetnosti i nezavisne autorske produkcije suvremenog kazališta, plesa i performansa održava se od  6. do 11. listopada na 15-ak različitih lokacija u Zagrebu. U okviru festivala održat će se i Noć performansa 17. listopada te post-festum program 11. i 12. studenog.

Pročitaj »

Šiza predstavlja prvi single

Šiza foto

Šiza je post punk dvojac, a za pojmove naše scene svojevrsna supergrupa sačinjena od basista Brune Antolića (Suho grlo nos, Letarg) i bubnjara Marka Kuhara (Overflow, OSA, Rens Argoa).

Pročitaj »

Počinje Touch Me Festival

touch me

U sklopu ovogodišnjeg Touch Me festivala, međunarodni projekt Re-Imagine Europe donosi vrhunski program zvučnih performansa predstavljajući suvremene tendencije umjetnica i umjetnika zvuka koji djeluju u području eksperimentalne glazbe i srodnih umjetničkih izričaja. 

Pročitaj »

IndieRE #1 – Radio Študent Ljubljana

indiere

Bacite uho na glazbene novitete sa slovenske alternativne scene. Ekipa se potrudila napraviti presjek od indie rocka preko electra i dub stepa sve do jazzcorea.

Pročitaj »

Vrijeme je stalo – otvaranje sezone

VJS

Proteklog ponedjeljka uživo u eteru Radio Studenta, mogli ste čuti prvo ovosezonsko izdanje emisije Vrijeme je stalo. Za sve one koji nisu nikad slušali emisiju, ekipa koja radi na emisiji bi ju opisali kao emisiju namijenjenu proučavanju i slušanje glazbe koja je ispisala povijest.

Pročitaj »