Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Kolumne > Sport

Sport

Pregled teniske sezone

Izvor: Hina

Iza nas je zanimljiva teniska sezona nakon koje je Novak Đoković još jednom završio prvi, ali broju 1 su nekoliko puta zaprijetile mlade nade poput Nijemca Zvereva i Rusa Medvedeva. Svoj boom ove sezone ostvarili su dva mlada talenta Talijan Sinner i novi Nadal – španjolski tenisač Carlos Alcaraz. Idemo Grand Slam po Grand Slam da vidimo što se sve događalo ove godine.

Pročitaj »

Interview: Španović o Zajecu

uvodna

Sanjin Španović bivši je novinar i televizijski voditelj, a sada vlasnik tvrtke za savjetovanje. Prije svega je navijač Dinama, a njegov novi projekt je biografija o velikom Dinamovom kapetanu Velimiru Zajecu. Sa Sanjinom razgovarao je naš novinar Ivan Lukač.

Pročitaj »

Ragbi u Hrvatskoj

ragbi

U 50. izdanju emisije Sviraj Faul, ekipa sportske redakcije pozabavila se ragbijem i njegovom pozicijom u Hrvatskoj. Specijalni gost emisije bio je Toni Ruščić, nekoć reprezentativac, a danas sudac.

Pročitaj »

Nikad luđi MotoGP

moto

Malo je reći kako je tekuća godina luda, nepredvidiva i sve samo ne normalna, a u takvu godinu savršeno se uklapa i tekuća, 72. sezona Svjetskog prvenstva MotoGP-a. U 11 utrka premijerne klase motociklizma vidjeli smo čak osam različitih pobjednika, a u vodstvu prvenstva nije nijedan od njih osmorice. 

Pročitaj »

Biti rukometaš u Hrvatskoj – ostati ili otići? VOL.2

Ivan Čupić

O povratku u Hrvatsku još ne razmišljaju. Kažu, od njih se očekuje profesionalni pristup, ponašanje, predanost i rezultati. A što dobivaju zauzvrat? Amaterizam, tapšanje po ramenu. Neka, hvala, od toga se ne živi.

Pročitaj »

Biti rukometaš u Hrvatskoj – ostati ili otići? VOL.1

Hrvatski rukometni savez

Da je živjeti u Hrvatskoj teško, reći će mnogi mladi ljudi. Bili oni sportaši, astronauti, pekari ili nešto treće, u posljednjih je nekoliko godina teško naći svoje mjesto pod suncem, posebno u području koje vas/ nas zanima.

Pročitaj »

Hrvatska = debakl?

čačke

Malo pretenciozan naslov. Malo tvrđi fanovi Bujice bi rekli čak i jugo-udbaški i kripto-orjunaški. Malo tvrđi.

Pročitaj »