Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Kolumne

Kolumne

Savjetovanje o radničkim pravima

Zoom savjetovanje_cover

Tražiš posao i nadaš se da ćeš uskoro zasnovati radni odnos? Želiš znati što te smiju pitati na razgovoru za posao i što bi ti njih trebao_la pitati ili tražiti prije nego što potpišeš ugovor?

Pročitaj »

Interview: Španović o Zajecu

uvodna

Sanjin Španović bivši je novinar i televizijski voditelj, a sada vlasnik tvrtke za savjetovanje. Prije svega je navijač Dinama, a njegov novi projekt je biografija o velikom Dinamovom kapetanu Velimiru Zajecu. Sa Sanjinom razgovarao je naš novinar Ivan Lukač.

Pročitaj »

Odlazak zagrebačkog patrona

RS arhiva

Nakon što je pokopan gradonačelnik koji svoju poziciju nije namjeravao prepustiti ni nakon dvadeset godina, Zagreb će se na skorim izborima suočiti sa veoma važnim pitanjem - hoće li na njima mijenjati samo šefa ili sustav upravljanja? 

Pročitaj »

Prva među jednakima

dd08229c34dba3f4f33738c3f9d435c9

Rektor Damir Boras i njegova supruga, predsjednik Hrvatske gospodarske komore Luka Burilović, bivši šef hrvatskog rukometa Zoran Gobac, mama Alemke Markotić...

Pročitaj »

Znanstveni monolozi: Tri audio priče

maxresdefault (2)

WWF, svjetska organizacija za zaštitu prirode, donosi vam tri emotivne audio priče - o moru, ljudima i budućnosti. Priče su edukativnog karaktera, ali sa izraženom umjetničkom crtom, čemu su doprinjeli glumci Leon Lučev, Nina Violić i Filip Šovagović.

Pročitaj »

Radio Študentu prijeti gubitak financiranja

2021-01-08-šou-radiu-študent-privatizirajte-se-sami-ali-vas-bomo-privatizirali-mi-121266

Ljubljanskom Radio Študentu prijeti gubitak financiranja od strane vrhovnog tijela Sveučilišta u Ljubljani ŠOU - Študentska organizacija univerze v Ljubljani. Pozivamo sve da potpišu peticiju i podrže prvi studentski radio u Europi.

Pročitaj »

Zbogom radioteleskopu Arecibo

Slika Zbogom radioteleskopu Arecibo

Poznati radioteleskop Arecibo se danas, 1. prosinca urušio. Podsjetimo se kako je izgrađen i zašto je bio tako značajan instrument u svijetu astronomije.  

Pročitaj »