Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Kolumne

Kolumne

(Ne) glasajte za Notaxa!

1694101_16 (Ne)glasajte za Notaxa 1

Nakon zagrebačkih lokalnih izbora, konačno znamo kako je bilo Amerikancima za vrijeme predsjedničke kampanje protekle jeseni.

Pročitaj »

Problem s navijačicama

1053418-but-im-a-cheerleader-1999

Navijanje ili cheerleading - natjecateljski sport ili samo jedan od motiva svakog američkog filma o tinejdžerima? Kako kulturološki gledamo na ideju cheerleadinga i koje su posljedice ekraniziranja pročitajte u kolumni naše urednice emisije Knjiški Moljac, Eme Marače.

Pročitaj »

Interview: Španović o Zajecu

uvodna

Sanjin Španović bivši je novinar i televizijski voditelj, a sada vlasnik tvrtke za savjetovanje. Prije svega je navijač Dinama, a njegov novi projekt je biografija o velikom Dinamovom kapetanu Velimiru Zajecu. Sa Sanjinom razgovarao je naš novinar Ivan Lukač.

Pročitaj »

Odlazak zagrebačkog patrona

RS arhiva

Nakon što je pokopan gradonačelnik koji svoju poziciju nije namjeravao prepustiti ni nakon dvadeset godina, Zagreb će se na skorim izborima suočiti sa veoma važnim pitanjem - hoće li na njima mijenjati samo šefa ili sustav upravljanja? 

Pročitaj »

Prva među jednakima

dd08229c34dba3f4f33738c3f9d435c9

Rektor Damir Boras i njegova supruga, predsjednik Hrvatske gospodarske komore Luka Burilović, bivši šef hrvatskog rukometa Zoran Gobac, mama Alemke Markotić...

Pročitaj »

Znanstveni monolozi: Tri audio priče

maxresdefault (2)

WWF, svjetska organizacija za zaštitu prirode, donosi vam tri emotivne audio priče - o moru, ljudima i budućnosti. Priče su edukativnog karaktera, ali sa izraženom umjetničkom crtom, čemu su doprinjeli glumci Leon Lučev, Nina Violić i Filip Šovagović.

Pročitaj »

Radio Študentu prijeti gubitak financiranja

2021-01-08-šou-radiu-študent-privatizirajte-se-sami-ali-vas-bomo-privatizirali-mi-121266

Ljubljanskom Radio Študentu prijeti gubitak financiranja od strane vrhovnog tijela Sveučilišta u Ljubljani ŠOU - Študentska organizacija univerze v Ljubljani. Pozivamo sve da potpišu peticiju i podrže prvi studentski radio u Europi.

Pročitaj »