Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Kultura

Kultura

Danas riječ govori više od tisuću slika u MSU

rogina

U subotu, 11. srpnja, Muzej suvremene umjetnosti predstavlja prostorno-zvučnu instalaciju pod nazivom Danas riječ govori više od tisuću slika istaknutog arhitekta Krešimira Rogine.

Pročitaj »

Kvartovski muzej raste

muzej susjestva

Započinje drugo prikupljanje priloga za virtualni fundus Muzeja susjedstva Trešnjevka. 

Pročitaj »

Osma dodjela nagrada za LezBijku godine

Zbeletron 2019

Tko je lezbijka godine? Odgovor potražite 20.12. na Lez Of TheYear dodjeli nagrada u organizaciji udruge Zbeletron u kultnom Melinu.

Pročitaj »

17. izdanje Human Rights Film Festivala

hrffff

Uz radove cijenjenih redatelja i redateljica poput Pedra Coste, Céline Sciamme, Sergeja Loznice, Madsa Bruggera, Patricia Guzmána festival će imati i bogati popratni program koji uključuje radionice, tribine i projekcije o gorućim ljudskopravaškim temama.

Pročitaj »

7. Subotica express & Začarana Močvara

subotica

Program kulturne razmjene „Subotica express” po sedmi se put održava u Subotici i Zagrebu. Ovogodišnja „Subotica express” u Zagreb stiže 16. studenog u klub Močvara te u suradnji s Močvarinim programom Začarana Močvara predstavlja putnike iz Subotice.

Pročitaj »

Ljubljanski Festival Grounded ovoga tjedna polijeće u stratosferu

FestifalGrounded_square

Najnapredniji klupski festival u regiji ponovo spaja izrazito relevantan diskursni program sa najsvježijim strujama plesne glazbe na kojem će nastupiti predstavnici iz cijele Jugosfere.

Pročitaj »

DRAGram Boudoir: Miss Betsy Rose & Dave the Bear // 7. i 8.11.2019.

DRAGram Boudoir - autorica vizuala Josipa Milicevic

DRAGram, festival drag kulture i umjetnosti u organizaciji queer umjetničkog kolektiva House of Flamingo, u Zagrebu se održava 7. i 8.11.

Pročitaj »