Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Zagreb

Zagreb

Obuljen Koržinek stala u obranu HNK

obuljen koržinek

Hrvatski sindikat djelatnika u kulturi je podnio kaznenu prijavu protiv intendantice zagrebačkog HNK Dubravke Vrgoč nakon smrti člana Zbora HNK-a Zagreb Ante Topića, koji je preminuo od posljedica covid-19.

Pročitaj »

ZG politika u znaku lokalnih izbora

vote-3569999_1920

Lokalni zagrebački izbori bit će održani u svibnju sljedeće godine, a prepucavanja i borba za novog gradonačelnika već je u punom jeku.

Pročitaj »

Problemi u zagrebačkoj Skupštini

bandidos

Uoči sjednice Gradske skupštine na kojoj će se raspravljati o Generalnom urbanističkom planu, iz vodstva zagrebačkog HDZ-a, neslužbeno se doznaje kako bi gradski HDZ trebao spriječiti donošenje GUP-a. To bi dovelo do raskida koalicije sa zagrebačkim gradonačelnikom u gradskom parlamentu.

Pročitaj »

Maras udarno na Bandića

maras

Predsjednik zagrebačkog SDP-a Gordan Maras održao je konferenciju za novinare na kojoj se osvrnuo na onečišćenje zraka u Zagrebu.

Pročitaj »

Povratak kipa bana Josipa Jelačića

ban-jelacic-statue

Danas, 7. listopada, obilježava se 29. obljetnica povratka kipa bana Josipa Jelačića na glavni zagrebački trg koji po njemu i nosi ime.

Pročitaj »

Novi zakon o bolovanju

32

Zbog kontinuiranog rasta stope bolovanja HZZO i Ministarstvo zdravstva planiraju u novi zakon ugraditi model koji je prije desetak godina pravilnikom uredio tadašnji ministar zdravstva Darko Milinović, a koji je kontrolorima HZZO-a omogućio da na kućnim pragovima provjeravaju jeste li neopravdano na bolovanju, piše Tportal.

Pročitaj »

Stand Up u VIB-u 27/02

standf

U srijedu, 27. veljače, komičari se vraćaju u Vintage Industrial na najveću i najposjećeniju Stand Up Open Mic večer. Stand Up Open Mic večer u Savskoj 160 zamišljena je kao večer dobre zabave, smijeha i širenja stand-up scene, a neafirmiranim komičarima pruža priliku da izbruse svoj materijal i nasmiju publiku istim.

Pročitaj »