Naslovna > Zagreb

Zagreb

Blokada na Hrvatskim studijima

hrvatski studiji

Studenti Hrvatskih studija nastavili su blokadu nastave, nakon što su održali Studentski sabor zbog ukidanja upisne kvote za studij filozofije, za kojeg studenti kažu da predstavlja srce toga visokog učilišta.

Pročitaj »

Drama male fontane na Britancu

Swarovski Fountain, Austria

Iako su se građani gotovo pomirili s činjenicom da će na Britancu ležati jedna nova fontana, nisu sretni s daljnjim razvojem situacije.

Pročitaj »

ZET – oprost za prvi šverc

ZET

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić  svojom je predizobornom odlukom takoreć 'iznenadio' korisnike ZET-ovih usluga - ako vam je prvi put da kršite zakon švercajući se, kontrolori vas neće kazniti.

Pročitaj »

“Zagreb je naš” – nova opcija

skupstina

Kad ste pomislili "OK, više nema mjesta za nove politčke opcije!", Zagrebu je ponuđena nova politička platforma pod nazivom ‘Zagreb je NAŠ!’.

Pročitaj »

Požar u studentskom domu Cvjetno

cvjetno

Studentski dom je evakuiran iz sigurnosnih razloga. Nakon brze intervencije vatrogasaca, požar je nakon četrdesetak minuta ugašen. Kako se saznaje od očevidaca, dok je hitalo na intervenciju, jedno je vatrogasno vozilo udarilo ženu. Nije poznata težina ozljeda. U požaru su ozlijeđene ukupno tri osobe.

Pročitaj »

Zagrebačka Koza u Karlovcu

koza

Projekt KOZa, kviz općeg znanja, djeluje pod okriljem neprofitne udruge Novi mediji, a 3. ožujka 2017. godine u 19:30h održat će se u karlovačkim prostorijama Male scene.

Pročitaj »

ZET: 4 kune 30 minuta

zet

Zagrebačkim ZET-ovim javnim prometalima, od srijede 1. veljače, u opticaju će biti i nova karta za trajanje od 30 minuta u prvoj zoni s cijenom od četiri kune.

Pročitaj »