Naslovna > Zagreb

Zagreb

ZET: 4 kune 30 minuta

zet

Zagrebačkim ZET-ovim javnim prometalima, od srijede 1. veljače, u opticaju će biti i nova karta za trajanje od 30 minuta u prvoj zoni s cijenom od četiri kune.

Pročitaj »

Crkva i Trnjanska Savica

savica

Udruga Čuvajmo naš park koja se protivi izgradnji crkve u parku Trnjanska Savica i predlaže pronalazak nove lokacije objavila je trodimenzionalni model crkve i pastoralnog centra prema dostupnim podacima iz projekta za lokacijsku dozvolu, ističući da on daje "potpuno drugačiju vizuru ovog djela kvarta", ali i da ukazuje "koliko bi životi stanovnika Savice mogli biti promijenjeni".

Pročitaj »

Advent na Zrinjevcu

advent

Advent na Zrinjevcu održat će se od 26. studenoga do 8. siječnja, a u tom razdoblju Zagrepčani i brojni turisti moći će posjetiti i Ledeni park na Trgu kralja Tomislava.

Pročitaj »

Policija traži razbojnika

pištolj

Zagrebačka policija objavila je fotografije nepoznatog razbojnika kojeg tereti da je 15. kolovoza u ulici Brune Bušića u Novom Zagrebu opljačkao trgovinu uz prijetnju vatrenim oružjem.

Pročitaj »

Zagreb Music Conference 2016

zmc

Sljedeći tjedan, 11. i 12. 10. u Vintage Industrial Baru održat će se glazbena konferencija pod nazivom Zagreb Music Conference 2016.

Pročitaj »

Lemmy u Tematskom r’n'r parku

lemmy

Ian Fraser Kilmister, poznat pod glazbeničkim imenom Lemmy, engleski glazbenik, gitarist, pjevač i tekstopisac, osnivač i frontmen rock sastava Motörhead dobija svoju skulpturu u Parku Rock n Rolla ove subote 8.10. u 20 sati.

Pročitaj »

3. dani Slavonije u Zagrebu

dani_slavonije

Manifestacija Dani Slavonije u Zagrebu održava se na Trgu bana Jelačića do petka, 23. rujna 2016.

Pročitaj »