Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Zagreb

Zagreb

Ipak ćemo ići na sajmove

FB Sajam Interliber Zagreb

Najposječeniji zagrebački sajam Interliber, nakon treće odgode, dobio je novi, nadaju se onaj pravi datum održavanja. Stožer je 14. rujna donio odluku o ukidanju zabrane rada poslovnim sajmovima i događanjima u zatvorenim prostorima kojom je napokon prekinuta 18-mjesečna zabrana rada ove djelatnosti.

Pročitaj »

Novi Nadzorni odbor ZET-a

Hina

Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević izjavio je u utorak da je Grad Zagreb imenovao novi Nadzorni odbor trgovačkog društva ZET-a, koji će za nekoliko dana raspisati natječaj za izbor nove uprave i direktora ili direktorice toga gradskog poduzeća.

Pročitaj »

Udžbenici,pomoćnici i građanski odgoj

Konferencija za novinare gradonačelnika Zagreba Tomislava Tomaševića

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević izjavio je u utorak da su nabavljeni besplatni udžbenici i radni materijali za učenike osnovnih i srednjih škola, osigurana su sredstva za veći broj pomoćnika u nastavi i kreće se u pripreme za uvođenje građanskog odgoja u škole.

Pročitaj »

Tomašević sastavlja krhotine

HN20210604068579 (1)

Preuzimanjem glavne stolice u zagrebačkoj Gradskoj upravi, novog gradonačelnika Grada Zagreba Tomislava Tomaševića brine loša financijska situacija.

Pročitaj »

Izađi i bori se

IMG_20210530_202343

Sa gotovo 200 000 glasova, koliko Milan Bandić nije imao ni na vrhuncu popularnosti, Tomislav Tomašević  izabran je za novog zagrebačkog gradonačelnika.

Pročitaj »

Greenpeace predstavili novo istraživanje

Greenpeace - Biljana Šimić (1)

Greenpeace je u sklopu kampanje #ZazeleniGrad, na zagrebačkom zrinjevcu predstavio istraživanje o dostupnosti javnih zelenih površina u Gradu, a istovremeno su uputili i zahtjev kandidatima za gradonačelnika.

Pročitaj »

Posljednji ispraćaj Milana Bandića

HN20210303934746

U Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu jučer je održana komemoracija za preminulog gradonačelnika Milana Bandića.

Pročitaj »