Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Zagreb

Zagreb

Više zelenila, manje betona

Nevio Smajić

Održana je novinarska konferencija povodom sadnje drvoreda u Martićevoj ulici u Zagrebu. Drvored od 10 stabala medvjeđe lijeske posađen je u suradnji aktivista iz Greenpeacea i inicijative 1POSTOZAGRAD. 

Pročitaj »

Posljednji ispraćaj Milana Bandića

HN20210303934746

U Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu jučer je održana komemoracija za preminulog gradonačelnika Milana Bandića.

Pročitaj »

Preminuo zagrebački gradonačelnik

HINA

U noći sa subote na nedjelju, od posljedica srčanoga udara, preminuo je 66-godšnji zagrebački gradonačelnik, Milan Bandić.

Pročitaj »

Filipović i Klisović gradonačelnici?

hdzsdp

Svibanj i lokalni izbori sve su bliže pa tako i borba za čelnog čovjeka hrvatske metropole postaje sve ozbiljnija. Tomašević, Troskot, Škare- Ožbolt i Nađi već su krenuli u kampanju, a iz SDP-a i HDZ-a nas uvjeravaju da je službeno predstavljanje njihovih kandidata samo pitanje vremena. 

Pročitaj »

Mrak-Taritaš: “Ludost nad ludostima”

bandic mrak

Iz Kluba Glasa i HSU-a u zagrebačkoj Gradskoj skupštini  oštro su kritizirali prijedlog Milana Bandića o izgradnji 30 zgrada i davanju stanova na korištenje osobama čiji su objekti oštećeni u potresima. 

Pročitaj »

Obuljen Koržinek stala u obranu HNK

obuljen koržinek

Hrvatski sindikat djelatnika u kulturi je podnio kaznenu prijavu protiv intendantice zagrebačkog HNK Dubravke Vrgoč nakon smrti člana Zbora HNK-a Zagreb Ante Topića, koji je preminuo od posljedica covid-19.

Pročitaj »

ZG politika u znaku lokalnih izbora

vote-3569999_1920

Lokalni zagrebački izbori bit će održani u svibnju sljedeće godine, a prepucavanja i borba za novog gradonačelnika već je u punom jeku.

Pročitaj »