Naslovna > Nekategorizirano

Nekategorizirano

Crowdfunding: Močvara i priča o URK-u

mocvara

Pokrenuta crowdfunding kampanja za knjigu o Močvari – u prva 24 sata prikupljeno više od 30 % potrebnih sredstava!

Pročitaj »

Spasimo veliko platno

cinema kino

U nedjelju, 9. travnja u 19h u zagrebačkom Dokukinu KIC gostuje rumunjski redatelj Alexandru Belc s filmom Cinema, Mon Amour, te najavljuje početak treće sezone KineDok projekta.

Pročitaj »

Goulash Disko Festival 2017

goulash

Samo pet sati bilo je potrebno da Goulash Disko Festival, koji se održava od 12. do 16. rujna, crowdfundingom prikupi 20.000 eura. Znakovito, jer baš 2017. Goulash Disko slavi peti rođendan na Komiži u Visu odakle je cijela priča i krenula.

Pročitaj »

VIDEO: Osvetnici životinja – ‘Levijatan’

levijata

Snažni i istetovirani, oni su zaštitnici životinja kakve još niste vidjeli. Kad policija zakaže, ovi momci uzimaju pravdu u svoje ruke i na svoj način staju na kraj zlostavljačima. Njihov simbol je bokser s kandžama, njihovo ime je Levijatan.

Pročitaj »

Upozorenje: topinski udar

vrucina

Gradski ured za zdravstvo sukladno Akcijskom planu za nadolazeće vrućine Ministarstva zdravlja upozorava građane grada Zagreba kako je u idućih nekoliko dana umjerena opasnost od toplinskog udara.

Pročitaj »

Odmorko ljeto 2016.

odmorko

Školski sportski savez Grada Zagreba za vrijeme ljetnog odmora učenika, od 27. lipnja do 2. rujna 2016. godine, pripremio je program besplatnih sportskih aktivnosti pod nazivom ODMORKO LJETO 2016.

Pročitaj »

HDZ gradi statut stranke

brkic

Predsjedništvo HDZ-a formiralo je radnu skupinu za izmjene stranačkog Statuta kojima bi se ojačala stranačka tijela, a predsjednik stranke bi se utvrdio kao prvi među jednakima.

Pročitaj »