Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Studentske Vijesti

Studentske Vijesti

Nova pravila u student servisu

studentski-centar-sc-ugovor-rad-zakon-o-studentskom-radu-student-servis-5e5aa8aef074830e45d4cd8a3c98f89b_view_article

Studentski centar u Zagrebu objavljuje nova pravila pri izdavanju ugovora za studentske poslove.

Pročitaj »

Javna nabava na Sveučilištu

sedlar

Sedlarov film, skupocjena vina i druge nepravilnosti ponukale su ekipu emisije Strah od Slobode na istraživanje postupaka javne nabave na Sveučilištu u Zagrebu. Njihova saznanja jednako su začuđujuća koliko i očekivana gledajući rad našeg rektora.

Pročitaj »

Besplatne pripreme za pogođene

Foto: Srednja.hr

Projekt Top Matura, s ciljem približavanja priprema za maturu studentima iz udaljenijih područja Hrvatske točnije manjih mjesta, maturantima Sisačko- moslavačke županije poklanja besplatne pripreme za mature.

Pročitaj »

Nagrada za kolege iz Globala

Foto: Petra Orešković/Global

Na jučerašnjoj dodjeli nagrade “Hrvoje Mateljić” u Hrvatskom novinarskom domu, među troje najboljih gospodarskih novinara našla se naša kolegica iz Globala, Antonija Grbavac.

Pročitaj »

Integracija numeričkog modela cirkulacije

GF-100god-logo-90x60-HR

Održava se predavanje Integracija numeričkog modela cirkulacije mora u sustav kontrole širenja invazivnih vrsta uslijed ispuštanja balastnih voda – od ideje do primjene.

Pročitaj »

eMatematika: Instrukcije na klik

emat

Diplomirani inženjer strojarstva Robert Pavlik , u listopadu ove godine pokrenuo je platformu specijaliziranu za online instrukcije iz matematike pod nazivom eMatematika.

Pročitaj »

Istraživanje o upotrebi vijesti

fpzg

Pod vodstvom profesorice Zrinjke Peruško u organizaciji Centra za istraživanje medija i komunikacije provodi se  istraživanje o upotrebi vijesti u Hrvatskoj.

Pročitaj »