Radio Student Najavljuje:
Naslovna > Studentske Vijesti

Studentske Vijesti

Otvorene prijave za Galeriju SC

166217855_4174892162521098_3836758907961285300_n

Otvorene su prijave za samostalne i skupne izložbe, radionice, akcije, performansa, kustoske koncepcije te interdisciplinarne projekte za program Galerije SC u 2022. godini. Prijaviti se mogu i projekti za druge prostore SC-a (Kiosk, Caffe ITD-a, predvorje Kina,…).

Pročitaj »

UNIC Creathon

dfdf

U okviru UNIC projekta koji se provodi na Sveučilištu Zagreb, održava se i  Creathon, kreativni maraton. To je interdisciplinarni je i interaktivni događaj, koji okuplja studente s osam partnerskih sveučilišta. Misao vodilja Creathona jest omogućiti studentima proaktivno sudjelovanje u UNIC-a i njihovo uključivanje u realizaciju projekta.

Pročitaj »

Mladi na lokalnim izborima

mladzi

„Na mladima svijet ostaje“ - izreka je koju smo već nebrojeno puta čuli, pročitali, ali i izgovorili. Ipak, čini se kako je na zadnjim lokalnim izborima upravo ova rečenica polako pokrenula kotač mladih koji se nadamo, neće prestati vrtjeti.

Pročitaj »

Osnovana prva studentska PR udruga

Postani_clan_PublikaR-696x392

Osnovana je studentska udruga pod nazivom PublikaR koja će se baviti isključivo odnosima s javnošću i novim medijima.

Pročitaj »

Studenti proizvode i pivo

pivo

Pivo nije piće koje studenti samo konzumiraju u većim količinama, već ga i proizvode. Studentska pivarska udruga okuplja 27 članova studenata biotehničkih, tehničkih, prirodnih i društvenih znanosti sa Sveučilišta u Zagrebu, Veleučilišta u Karlovcu i Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku.

Pročitaj »

Avantura života u Tanzaniji

o_15396644_1024

Romano Malečić, Hvaranin je koji je nakon završetka opće gimnazije, umjesto na fakultet, odlučio otići u Afriku i pomoći onima kojima je to prijeko potrebno. Kako Romano navodi, dugo je u sebi osjećao  poziv te je nakon završetka jednog dijela svog obrazovanja znao da je upravo to idealna prilika za njega.

Pročitaj »

Stara zamjenica nova profesorica

Konferencija za medije Stožera civilne zaštite Grada Zagreba

Zamjenica gradonačelnika Milana Bandića Jelena Pavičić Vukičević, koja je nakon njegove smrti ostala privremeno obnašati dužnost gradonačelnice Zagreba, pokušava postati docentica na zagrebačkom Kineziološkom fakultetu, prenose mediji.

Pročitaj »